27 januar 2008

Men Muffin var ikke gått i dvale

Derimot har det gått i 110 en stund nå, men nå tar jeg søndagskaffen i bloggen og ser om jeg ikke får til en laaaang oppdatering fra Muffins verden.Det har vært kaldt i det siste, og snøen er endelig kommet,


-noe hundene setter stor pris på.


og sjir... eh sebraene er endelig ferdigmalt.
Bildet heter "Zebras in disguise". Her er et lite utsnitt.


Har malt enda et bilde, det skal til en utstilling i Madrid. Synes det er vanskelig å male om vinteren når det ikke er skikkelig dagslys. Enda vanskeligere er det å ta bilde av maleriene etterpå, det er det med lyset der også. Ble ikke noe fornøyd med det her men har ikke tid til å male et nytt.


Og så har jeg fått meg nytt strikketøy...


og en hekling. Som alle kan se har jeg ikke bare jobba denne måneden, eh?


Dessuten har jeg fått you make my day award! Hurra! Awarden kommer fra Liv-Toril, Torunn, Saga, Trollemor, Beate og Kath. Alle er disse har kjempefine blogger som jeg stadig er innom. Tusen tusen takk! Jeg føler meg populær og ikke så rent lite smigret heller - you make my day!

Awarden skal visstnok deles ut til 10 nye, men jeg velger å gi den videre til redaktøren av ENGLEKYSS - eksklusivt. Bare legg denne nye bloggen i linklisten din med det samme, for dama har mange flotte ting i bloggen, og det kommer sikkert mer!

Hva jeg skal gjøre nå? Jo, jeg skal kle meg fin og gå på bloggbesøk og si heihei, det er koselig å få hilsener i bloggen sin, ikke sant?

Ha en flott uke - så ses vi om ikke så lenge!

12 kommentarer:

 1. Så flotte malerier du lager!! Skikkelig søte!

  Ingen dum ide det å bytte sokker;)

  SvarSlett
 2. Jeg måtte kle meg om jeg med da jeg fikk så fint et besøk. :-) Virkelig hyggelig at du stakk innom. Og at du sier at du synes om bildene mine gjør meg glad. Men hva er nå et foto mot dine kjempefine malerier! Jeg kan ikke skjønne hva det er du er missfornøyd med på det sauebildet ditt. Det er da bare helt utrolig bra. Og skal det virkelig helt til Madrid. Slår du følge eller blir det bare bildet som får dra??

  SvarSlett
 3. Takk for besøket, Muffin!
  Bildene dine er så koselige, og bloggen din med.
  He,he...snø har vi fått her i Bergen og,men ooo no vil eg ha vår :)
  Ha ei fin januaravslutning! Og god februar!

  tone

  SvarSlett
 4. Tusen takk, snille du!
  Det nye bildet dit er kjempefint, du kan trykt sende det til Madrid!
  Du er så flink, skal du ikke snart gi ut en bok...! Håper og ønsker!

  SvarSlett
 5. det sisu garnet er bare såååå fint

  SvarSlett
 6. Knallfine bilder du har malt. Masse fine, søte detaljer på dem. Og tenk at du skal på utstilling i Madrid! Spennende!!!
  Hva er det du strikker? Genser? Jakke? Ullbukse? Og jeg savner Jorull! Han er vel ikke syk?

  Ønsker deg en fin uke!

  SvarSlett
 7. Wow! Du är duktig på att måla!!
  Ha en fin tisdag :-)

  SvarSlett
 8. ååå for noen fine bilder...likte sauene jeg..og fotoene dine var jo lekre. ellers takk for besøket hos meg. Og velkommen igjen.

  SvarSlett
 9. Det er noen flotte bilder du lager- jeg synes om det der sommerbildet med dyrene og husene- et skikkelig koselig sommerbilde!
  Mvh Malin/knitgirl

  SvarSlett
 10. Jeg er så imponert over hvor fine bilder du maler! Lykke til med utstilling i Madrid og strikkeprosjektet og hekleprosjektet

  SvarSlett
 11. Hei, jeg fant bloggen din igår, og har lagt link på bloggen min, regner med det er ok! Flott blogg med noen fantastiske malerier og fotografier, jeg gir deg umiddelbart You make my day-award!
  Se siden min for den.... Hilsen Tina/Tinaroom :)

  SvarSlett
 12. Vet ikke helt om linken til meg kom frem her, kanskje nå?
  Tina.

  SvarSlett