25 juni 2009

Malemuffin i taket

Jepp! Har rydda ut alt av kopper og kar fra kjøkkenet, verandaen ser nå ut som et loppemarked av middels størrelse. Vennligst ikke kom og kjøp. Tapetet er revet av veggen og huden av fingrene. Hele rommet er skrubbet og klinisk renset for fett og smuss. Det tok 2 og en halv dag....


Endelig, endelig kan jeg begynne å male, eller rettere sagt grunne.
Tenker jeg tar taket, de 3 vinduene, en dør og diverse annet i dag, så kan jeg begynne med den virkelige malingen i morgen.


Pes altså, det blir mye bøy og tøy enda jeg står oppå bordet. Tenker jeg tar taket og vinduene i dag, og venter med resten til i morgen.


Swosj!
Sannelig, der malte jeg meg inn i et hjørne, jaja da må jeg nok desverre vente til malingen er tørr... får ta resten av grunningen i morgen!

Tenkte først litt på å lage noe ala det Sixtinske kapell i kjøkkentaket, men ryggen setter seg på bakbena (!) så det blir bare plein maling.

8 kommentarer:

 1. Du også? Jeg har også hengt i taket i hele dag.
  Jeg mente bare å male veggene, men da jeg ble ferdig med dem så jeg jo hvor fært det taket var og så måtte jeg male det også. Men jeg ble ferdig i kveld og skal bare "pusle" litt i morgen. Det rare er at jeg har ikke vondt et eneste sted. Jeg tror kroppen er i sjokk.

  Michelangelo lå da vel og malte, har jeg hørt. Kunne du ikke prøve det? Jeg syns at et Muffinsk kjøkkentak høres fantastisk ut.

  HAR ryggen bakbein?

  SvarSlett
 2. Ser fram til bilder fra ditt nymalte kjøkken! Fint er jeg sikker på at det blir -med eller uten "skapelse" i taket:) Toril A.

  SvarSlett
 3. Det gjør seg ALLTID å få malt opp taket, hos oss pleier det å bli lyst og vakkert, Det ser ut for at det er det du og satser på.

  Det kunne jo vært moro med en variant av det Sixitinske kapell om ikke annet for å se hvordan det ser ut med ryggen på bakbeina, det har jeg aldri sett;))

  Lykke til med resten av malinga!

  SvarSlett
 4. Du snakker om å være flittig i dette fine været... Godt å vite at noen er flinkere enn andre. Lykke til med malingen:)

  SvarSlett
 5. and now it has begun!!!!
  flink flink flink!!!

  SvarSlett
 6. Du kan visst male utenom lerretet også! Skjønner ikke at du har tid mellom annen maling og strikking, i tillegg er jo finværet kommet.... Ha en fin helg :)

  SvarSlett
 7. Sannelig er du flink i sommerværet! Stå på!

  SvarSlett
 8. Det er visst noen som biller seg inn at vi har sommer her i nord. Tja..., men jaggu lar den vente på seg, skjønt det er vel en og annen blå flekk i himmelen akkurat nå. Vi får se hva morgendagen bringer. Jeg føler med deg. Her pågår det snekring enda, men heldigvis ute. Kun gangen igjen inne.

  SvarSlett