05 juli 2009

Kjøkkenet så godt som ferdig!

Kjøkkenet
Nå har snekkeren gjort seg ferdig med kjøkkeninnredningen, det gjorde han på en dag - mens jeg satt ute i solen og hvilte (strikket). Mer hvile fikk jeg da sjefen la den flisegreia på veggen. Men i dag måtte jeg til pers og legge gulvbelegg. Nå mangler bare listene, og litt belysning og stikkontakter.

Moder Theresa kopptue
Sjefen har også vært rørlegger, slik at den aller nyeste Moder Theresa-kopptua mi har fått vann på seg. Her er den i gang med å tørke av benken.

Uten rot
Utrolig men sant: vi har flere meter med kjøkkenbenk, helt uten rot.
Måtte bare forte meg å fotografere før alt dilldallet kom på plass igjen.

Vegg uten hylle
På denne veggen har jeg lyst til å ha en fin kjøkkenhylle, men jeg har lett hele byen rundt uten å finne noen.

Vekt
Litt ting og tang er likevel på plass. Denne ble jeg veid på da jeg ble født. Mye, mye mer kjøtt har senere blitt veid på den, men nå er vekta gått av med pensjon og en digital utgave har overtatt jobben.

Bølingen min
Familien Ku fikk tilbake den gamle plassen sin oppe i hjørnet, men det var under sterk tvil. De har det med å stå og raute og le når jeg svir melken...

Skap
Det beste nesten er at jeg har hatt ute alt av alle skapene, malt dem inni og satt innholdet ryddig og fint tilbake. Herlig!

Brødboks
I går var jeg og handlet brødboks - måtte ta en telefon til finansrådgiveren først, før jeg slo til på denne retroutgaven.

Pepper
Burde vel hatt gardiner kanskje? Pepperplanten trives iallfall godt i vinduet, gardiner eller ei.

Pepper
Planten er fra i fjor - bare en liten stilk av den overlevde vinteren, nå er den så full av pepper at jeg ikke trenger dra dit den gror.

Det bästa vi har är värandra
Det bästa vi har... dette fine store bildet henger ved døra,
det broderte mamma til oss for mange år siden.

15 kommentarer:

 1. Så flott kjøkkenet ble! Jeg har planer om å male vårt også- mens mann og barn er på telttur... Grønt og rødt kjøkken er litt utgått på dato, og jeg er misunnelig på ditt nyoppussede lyse kjøkken...

  SvarSlett
 2. Gratulerer med nytt kjøkken :) Det vart kjempelekkert! Og for ein stilig brødboks! Ha ein fin søndag :)

  SvarSlett
 3. Akkurat sånn brødboks hadde vi da jeg vokste opp. Helt maken.

  Kjøkkenet ditt ble kjempelekkert. Lyst og flott. Og familien med kuer - så herlig sprøtt. ;) Du kan jo ikke ta vekk dem.
  Jeg ble fornøyd med kjøkkent mitt jeg også - og veldig fornøyd med hvor ryddig det er akkurat nå, så lenge det varer. Men jeg har nok ikke utsikten din, det lille jeg kan skimte. DEN er jeg virkelig misunnelig på.

  Ha en fin dag.

  PS. Jeg er helt enig i at rosa farge på tørne er penest, men i mangel på en familie med kyr - er det det sprøeste jeg kunne finne på. ;)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med nytt kjøkken! Jammen er det artig å lage mat når alt er pent rundt en. Du kommer til å kose deg på det flotte kjøkkenet.

  SvarSlett
 5. Gratulerer med nytt kjøkken, det så kjempe fin ut. Blir sikkert morsomt å ta i bruk :)

  SvarSlett
 6. Så fint - jeg vil også ha nytt kjøkken!!
  Det blir sikkert en fornøyelse å lage mat når alt er så nytt og fint rundt deg. Og jeg har maken brødboks!! Den er fin. Vi måtte også foreta en økonomisk analyse før vi kjøpte den - men den har vist seg å være verd hver krone.

  Ha det fint på det nye kjøkkenet!

  SvarSlett
 7. Gratulerer med nytt kjøkken! Det ble knall, og kyrne er helt konge/okse! Men at Jorull skulle flagre rundt med tørkle med bare to striper... Var vel ikke rart at jeg så at hun skulle være Moder Teresa! Unnskyld, Jorull!

  SvarSlett
 8. Kjempelekkert kjøkken......stilig kusamling!!!

  SvarSlett
 9. Så lekkert kjøkkenet ble! Stilig retrobrødboks, og morsom kusamling du har.
  Ha en fin kveld videre :)

  SvarSlett
 10. Berre lekkert. Artig det du skriver også. Sitter å ler når jeg leser. Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 11. Nydelig! Slikt skulle jeg ønske at også jeg hadde.

  SvarSlett
 12. Du vil nok trives veldig godt på det nye kjøkkenet ditt. Lykke til med innspurten, hos oss pleier det å ta lang tid før lister og slikt kommer opp ;)

  SvarSlett
 13. Gratulerer med det fine, nye kjøkkenet! Er det ask? Hva sier forresten Jorull til kuenes oppsynsplass? Overvåket kanskje? Toril A.

  SvarSlett
 14. etter å ha lest så skjønner jeg virkelig at du har jobba skikkelig for å få deg et sånt fint kjøkken, bra jobba og fortjent: gratulerer:-D søte lille Jorull da, hun ser meg nå ut som det hun vil men kopptua er fin den, og siden jeg på en måte har juksa og lest neste innlegg skal jeg ikke si noe;-)

  Det var noe mer jeg skulle si, åja, det var angående det sixtinske kapell, men det var i grunn bare at jeg både forstår at ideen dukket opp og at den ble forkastet, hehe, har ikke malt tak men jeg har vasket tak og det er litt den samme stillingen....tror forresten han som malte det kapellet hadde en greie som han lå på, ellers hadde han vært umulig lang lol evt en balansekunstner, lurer på hvor mange kjøkkenbord og -stoler han hadde trengt??;-p

  SvarSlett