28 januar 2010

Oppmuntret!


Fremdeles nedsyltet i alle mine prosjekter, og enden på visa er langt fra nær.

Så kommer denne fine oppmuntrelsen!

Fra Bossa! Eksklusivt for meg, og uforpliktende! Hun beundrer meg!
Tenk at jeg har en beundrer, det varmer langt ned i stortåa.
Nå er jeg stor beundrer av Bossa også, dere må besøke henne og se alt det rare og artige hun holder på med. Tusen takk Bossa :)


Denne fikk jeg enda en gang fra Gerda-Thyras galleri, og fra Myrtells rotekrok.
Tusen tusen takk! Det er den her man skal gi videre og så fortelle 7 ting om seg selv.... hm her føler jeg har fortalt hele livshistorien og gitt videre til halve bloglandia allerede så faktisk bare tar jeg den som den er. Frekk som jeg er.

Dessuten blir man kraftig oppmuntret av alle de hyggelige kommentarene som tikker inn. Tusen takk skal dere ha, dere er til uvurderlig hjelp. Ja jeg er ennå ikke hundre prosent ferdig med de hanskene litt lenger ned her, men siden dere er så snille og heier på meg fortsetter jeg med nytt mot. Det blir votter også med sommerfugl, jeg har laget den ene uten å rekke opp, okei da bare en eneste gang.

En ting til. Meløyduken min.
Flere har mailet meg og ønsket seg mønstret. (Og så den duken som holdt på å havne rett i søpla like før den ble ferdig.) Nå har jeg satt i gang med å tegne mønstret på ordentlig, duken ble jo påtegnet rett på stoffet på frihånd. Det tar litt tid men det blir vel ferdig en gang! Kan jo legge det ut i butikken etterpå om noen vil ha den.

Ha det godt! Hilsen Muffin

10 kommentarer:

 1. Du fortjener alle utmerkelser og oppmuntringer du kan få Jorid! Du er superflink! Jeg ønsker meg også veldig mønster på Meløy-duken din, jeg har nevnt den for mamma (kommer fra Reipå) og hun ble veldig ivrig:-) Ha en fin helg, klem fra Hanne. PS! Nå strikker jeg Tallulahs hjerte:-)

  SvarSlett
 2. Vad mycket fint du stickar. Jag tycker så mycket om alla dina fina vantar med så fina mönster på.
  Ha det gott.
  Kram Birgitta

  SvarSlett
 3. Nei nei nei du er jo sååå flink... Her er en beundrer...

  SvarSlett
 4. Kjære Muffin! Gratulerer!
  Du fortjener å bli beundret. Jeg beundrer deg også. Denne gangen fordi du er raus med tingene dine, du lager tegninger som du presenterer i en annen blogg!
  Stor klem!

  SvarSlett
 5. Lista over oss som beundrer deg og prosjekta dine er lang, Muffin ! Eg blir så inspireret av å titte innom Muffins Verden. Hadde aldri trudd det skulle skje at eg kom til å skrive kommentar på bloggen din. Har kika innom i mange år og beudra mønstrene på sokkane og vottane dine.

  Du skal få meir skryt en anna dag også ! *fnis*

  Ha ei fin helg

  No skal eg ta meg ein tur innom "Bossa"

  SvarSlett
 6. Syns du fortjener en god helgeklem i Bodøkulden!
  Trenger man varme kan man bare titte innom Muffins verden, så strømmer det varme og inspirasjon gjennom hele kroppen....

  Klemmmmmmzzz

  SvarSlett
 7. Jeg vet med personlig sikkerhet at du har minst en beundrer til. ;-)

  Hos meg har jeg sett på stort ego i dag.

  God helg, og alt godt til deg.
  Eirin

  SvarSlett
 8. Jeg er glad for den dagen jeg fant bloggen din. Jeg har nettopp betilt vottemønster hos deg. Og jeg kan love det blir ikke siste. Noe så flott og gjennomarbeidet og originalt er det ikke mange som har. Jeg koser meg med å strikke de vottene.
  Ellinor på Tonnes

  SvarSlett
 9. Du har nok flere beundrere enn du vet om. Når jeg tenker på den isende kalde vinden dere har i Bodø, så er det godt med litt trøst og litt ekstra omtanke. Du er så utrolig flink!

  SvarSlett
 10. som altid nyter jeg dine blogginnlegg... liker bloggen din godt, du lage så mye fint og inspirer meg til å fortsette med strikkingen min og bli flinkere:)

  Gleder meg til du er ferdig med sommerfugl vottene! de ser meget pene ut!Håper du legger ut mønstret i butikken din...jeg er svak for sommerfugler

  SvarSlett