18 juni 2015

Den store votteboka

Endelig, nå kan jeg komme med en nyhet som jeg har gledet meg kjempelenge til å fortelle.
Vottenemønstrene mine blir gitt ut i en bok!  Og sånn vil den se ut:

Den store votteboka


 Boka inneholder som forsiden viser, 45 unike oppskrifter på votter. Noen av dem er de gode, gamle som dere ser i venstremargen her, mens andre er splitter nye og ingen i hele verden har sett dem før, bortsett fra de i forlaget naturligvis.

Boka blir gitt ut på Vega forlag. Og FOR et forlag, tenk, de har måttet gå flere runder med meg før jeg tok mot til meg og skrev under bokkontrakten, forlagssjefen måtte jamen ringe meg og overtale :)


Og første oktober kommer boka ut på alvor. Den kan forhåndsbestilles allerede nå, se i høyremargen her.


Den store votteboka inneholder ikke bare oppskrifter, men også mange fine foto som fotograf Evy Andersen har tatt. Og designer er Johanne Hjorthol, hun er så dyktig, sjekk det bokomslaget! Alt hun og Evy har gjort er akkurat sånn som jeg selv ville gjort det, om jeg bare hadde kommet på det. Men det hadde jeg aldri i verden kommet på.


Må innrømme at jeg datt bakover av gledelig overraskelse da jeg fikk se bildene og layouten. 
Alt ble mye finere enn jeg hadde drømt om.


 Kanskje jeg har vært litt fjern de siste månedene og ikke blogget så forferdelig mye, men det er bare fordi jeg har laget mønster, tegnet diagrammer og strikket votter på løpende bånd. Bildet over viser noen av vottene da de lå og ventet på reisen til forlaget. Mamma hjalp til med strikkingen, heldigvis! 

 Disse rosene er til fotograf Evy, designer Johanne, flinke Elen i Vega Forlag, og til Mamma for god strikkehjelp. 

Egentlig burde jeg hatt over 17000 roser å gi bort, en til hver av følgerne som Jorids mønsterbutikk har på Facebook. For ikke å snakke om alle kundene i butikken, som handler i vilden sky og som ofte kommer med sååååå trivelige tilbakemeldinger. ♥ ♥ ♥Dere er kjempesøte alle sammen ♥ ♥ ♥

Noen kunder mailer også og spør etter utfyllende opplysninger og hjelp til et mønster de har kjøpt.  Og det er jeg også kjempetakknemlig for, for da klarer jeg bedre å skrive mønster slik at også de med kort fartstid som strikkere skal forstå det. Disse gode erfaringene er brukt i boka!Klem fra Muffin, 
som for tiden går med rose i håret!

11 kommentarer:

 1. Hurra! Denne må jeg kjøpe ! Gleder meg til å se!

  SvarSlett
 2. Så moro. Gratulerer så mye. Denne kommer høyt oppe på ønskelisten.

  SvarSlett
 3. Så gøy. Det ser ut som ei super bok. Gratulerer :)

  SvarSlett
 4. Gratulerer så masse! Kor arti, denne skal jeg ha.
  Gleder meg til å se!

  SvarSlett
 5. Wonderful, Muffin! I can't wait to get my hands on your mitten book. Selv om det er paa norsk . . kan egentlig lese og folge monstrene!

  SvarSlett
 6. Gratulerer! Denne skal jeg rydde plass til i bokhyllen.

  SvarSlett
 7. Gratulerer! Dette er en bok man må ha :)

  SvarSlett
 8. Så kjekt, det blir nok en flott bok! Spennende å se når den kommer.

  SvarSlett