14 august 2012

Endelig kom sommeren!

Endelig fikk vi et snev av sommer, sånn i siste liten vil jeg si.
Plutselig ble det godt å være i hagen, ikke det at man sitter inne selv om det er kaldt, å nei langt ifra. Vi har puslet og plantet hele sommeren, selv om blomstene langt ifra har trivdes i det kalde sommerværet vi har hatt.

Her har jeg pyntet ute med et skilt jeg har malt, det er av en brukket takstein som jeg syntes var så fin.
Jeg har malt husene her vi bor, og dere gjetter kanskje at det grønne er vårt. Som dere ser er det ganske bratt i nabolaget her. De bratte bakkene var allerede i steinen fra før så det var bare å male dem.

Piasavakosten kan også være til pynt, her har jeg malt to stykker, en til hver side av huset. Og lakket med trestjerners lakk, så de kommer til å holde seg fine lenge. Til vinteren blir de lett å finne mellom snøfonnene.

Og plantene mine, de har bare stått på vent hele sommeren. Men ved den første solstråle så sier det bare pang og de blomstrer og blir kjempefine, alle på en gang.

Nå skal dere få se på det jeg synes er finest, og det er det at det er blitt mørkt om kvelden.
Ikke det at jeg misliker midnattsol og lyst hele døgnet, neinei, men da har man har ingen glede av fine ting som hagelykter for eksempel, når det bare er lyst hele tiden.

Hver kveld tenner jeg lys i lyktene mine, synes det ser sååå fint ut.. og i kveld gikk det an å sitte ute og spise bær og se på de fine lysene :) 

Ha det kjempefint, dere også!
Hilsen Muffin

11 kommentarer:

 1. Så herlige gla koster, og det skiltet falt virkelig i smak. Du er flink.
  Håper på mange flotte kvelder og dager ute i hagen fremover.
  Klem Tone

  SvarSlett
 2. Dette innlegget er fra STEINKJERRINGA - må lime inn fra mail for jeg trykka på feil knapp da jeg skulle publisere :(
  Kjære dere på solsiden. Det var det vi også hadde tenkt, å sitte ute med et lite glass Prosecco, men havskodda kom inn, og nå i morges er det dobbelt så ille! Vi pakker rett og slett i bilen og kjører en tur på Lofast og minst til Svolvær... Det gjelder å nyte de siste feriedagene.. Det var fint her hele dagen, men SÅ.. Flott skilt og morsom kost. De har nettopp skiftet tak på farfarhuset, så her har vi stein, må vite, men kan vi male? Ha en super dag!

  SvarSlett
 3. Så koselig innlegg. Enig med deg at denne tiden er ekstra flott. Varmt nok om kveldene til å sitte ute, men mørkt nok til å tenne lys. Flott skilt og fine koster du har malt.

  SvarSlett
 4. For et koselig skilt! Du maler så fint;) Kostene var også fine, og praktiske til vinteren;) Kose deg med blomster og lykter;)

  SvarSlett
 5. Flott skilt og fine koster! I går hadde vi sommer, i dag skodde som sola titta fram fra av og til.Min kjære fikk seg en flott fjelltur i går og gikk i korterma skjorte fra morgen til kveld.Ikke mange slike dager i sommer, nei.

  SvarSlett
 6. Herlig sensommar innlegg fra dæ - synes å det er koselig at det er skjømt om kveldene-koser mæ me tente lykter. Flott skilt du har malt, fått utnytta takstein i tillegg! Kos dæ i skjømninga med lyktene!

  SvarSlett
 7. Her var det sannlig ikke noe overlatt til tilfeldighetene;)..sjelden sett så fine koster!
  Mørket har virkelig sine koselige sider, og det er godt;)
  ha ei fin helg, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 8. Tenk at den kom til slutt! (Sjøl om Steinkjerringa har sendt tåka videre nordover).. Og æ e enig med dæ i en ting: Etter sommer med full flombelysning hele natta e det koselig med stearinlys og verandakos, sånn som dem har i alle dameblader som lages sør for polarsirkelen. Skjønne godt at dem kalle det for kosefaktor ;o) Ha noen fine daga videre, her ligg tåka tett, sola gav opp for idag..Klem

  SvarSlett
 9. Ja endelig !!! Det MÅ nytes !!! Masse ! Fortsett med å tenne lykter - kjempekoselig er det . Jeg syns kosten din var såååå fin og "gla'" ;))

  SvarSlett
 10. Hei, Muffin :) Her er eg igjen. Var innom sida di her ein kveld, men det vart ikkje til at eg la igjen spor etter meg. Men no er eg her og er like fornøgd som sist eg var her. Eg kan berre seie: Du verden så flott den kåpa di er , koselige koster, malte taksteiner og eg veit ikkje kva. Eg er så stolt over å "kjenne" deg. Du er i ei klasse for deg med alt du foretar deg !! Oj store ord, men eg meiner det virkelig. Du inspirerer meg virkelig!

  Petrineklem frå ei som har tatt seg "femminutter" frå FB :)) Kjempekoselig at du besøkte meg:)

  SvarSlett
 11. Fantastisk flotte foto og for en stemning.....

  SvarSlett