01 august 2012

Trekking av jubileumsgevinstenJorull: -Skal vi trekke gevinstene nå, det er den 1. august i dag! Jeg har gledet meg veldig til å se hvem som vinner, jeg har ikke sovet i natt av bare spenning!
Muffin: -Jo, nå trekker vi! Jeg foreslår at du står for trekkingen, så sender jeg ut pakkene.
Jorull: -Det lukter veldig godt av pakkene, lurer på hva som er inni?
Muffin: -Innholdet er hemmelig, det har jeg jo sagt. Jeg kan si det til deg senere, hvis du lover å være snill resten av dagen.

Jorull: -Nå har jeg kommet frem til tre tall på random.org. Så var det bare å telle seg fram til hvem som har vunnet. Skal vi seeee....

Jorull: -vinnerne er altså: Misemor, Bente og Quiltefia! Gratulerer! Muffin, ser du at Misemor synes jeg er kul, hihi, ja, jeg synes jo det selv også, uten at jeg bræker for høyt om det. Man skal ikke skryte av seg selv vet du, men det er jo trivelig når andre gjør det.... Og Bente synes det er koselig når jeg småprater, hører du Muffin, tenk på det når du ber meg tie stille.

Jorull: -Muffin, skal du sende pakkene i dag?
Muffin: -Nei jeg må nok vente til jeg får adressene da vet du, kan jo ikke bare sende pakker i hytt og vær uten skikkelig navn og adresse.
Jorull: -Hadde jeg vært litt mindre skulle jeg krøpet ned i en av pakkene, jeg fikk litt lyst til å reise. Til noen som synes jeg er kul, for eksempel.

Takk til alle som ble med på lotteriet!
Og takk for alle de søte kommentarene til forrige innlegg, vi er rimelig overveldet :)
Hilsen Jorull og Muffin

8 kommentarer:

 1. SÅÅÅÅÅ koselig og KUUUULT å vinne. Spesielt morsomt at det var Jorull som trakk loddet! Har forresten et søskenbarn eller noe av Jorull stående på støv-beite her! Hun ble døpt akkurat nå, til Mise Sjå Bræk! Hun hilser så meget omstendig til Jorull!
  Ha en finfin kveld!
  Klem!

  SvarSlett
 2. Gratulerer til verdige vinnere;) Så akkurat at Misemor nettopp har delt ut sine premier, og så vinner hun her;) Ha en fin kveld, -både Muffin og kule Jorull;)

  SvarSlett
 3. Ååå, så kjekt å vinne hos dere! Jeg sender en mail med en gang, heldige meg.Nå har jeg vunnet hos Misemor også. Klem Jorull fra meg:)

  SvarSlett
 4. Gratulerer til vinnerne!!!
  Klem Tone

  SvarSlett
 5. Masse gratulasjoner til de heldige som vant.

  SvarSlett
 6. Stummmmm av beundring over din siste kåpe! Og MØNSTER! FOOORRRRR en nitidig jobb!
  Og...til deg Jorull, DU ER KUL!! Klart vi syns, vi rekker bake ikke over å si det til deg, Muffin er jo framme med sine sprell før vi får tid å gi deg komplimenter! Søøøøte, myke, deilige Jorull!

  Gratulere til vinnerne, jeg syns det er så artig at man av og til kan være med i sånne konkurranser!
  klemmmer fra sommer-Glomfjord! Nunne ...

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye til heldige vinnere.:-)
  Og en ekstra hilsen til Jorull, som har mange underfundige tanker.

  SvarSlett
 8. Morsomt innlegg.
  Gratulerer så mye til vinnerene :-)

  SvarSlett