16 desember 2007

Treet 2007

klikk for å se større
Klikk for å se stort bilde
Stolt kan jeg presentere dette bildet av treet mitt gjennom hele året. Tenk at jeg greide å knipse bilder hver måned..... Vil du se alle 12 postene om treet klikker du på knappen "Muffins tre" til høyre i menyen.
Prosjektet er herved avsluttet!

10 kommentarer:

 1. Artig prosjekt! Og det ble veldig fint når du satte sammen bildene sånn som du har gjort i bloggen din:)

  SvarSlett
 2. Det er spennende å se hvordan treet og omgivelsene forandrer seg med årstidene og lyset :)

  SvarSlett
 3. Artig at du har klart å følge treet ditt gjennom hele året. Ser nesten ut til at du har plassert kamera akkurat på samme sted hver gang. Har du brukt stativ kanskje? Eller noe annet finurlig?
  Hva blir neste års prosjekt??

  SvarSlett
 4. Jeg har ikke brukt stativ, sto bare ca på samme sted hver gang jeg fotograferte. Bildene er heller ikke tatt på samme dag eller klokkeslett i hver måned. Mai-bildet er litt annen vinkel pga søle der jeg pleier stå :-) Jeg lurer veldig på hva som skal bli neste års prosjekt. Noen tips?

  SvarSlett
 5. Må lige sige at dette da er et fantastisk flot projekt.

  SvarSlett
 6. Jeg har et tips:
  Kanskje du kan ta bilder av en bro? Du har vel mange rundt deg der du bor. Det var egentlig RuneE som satte meg på ideen. Stikk innom her så får du se:http://tx-cor-norge.blogspot.com/2007/12/broer-som-binder.html

  SvarSlett
 7. Utrolig artig prosjekt. Jeg skal selv prøve å følge en andedam i løpet av året. :-)

  SvarSlett
 8. For en nydelig idé! Og for etpågangsmot. Å begynne på et sånt prosjekt er en ting, å faktisk gjennomføre det er en helt annen ting. Kjempefascinerende, og veldig fristende å prøve seg på et lignende prosjekt. Takk for en strålende underholdende blogg!

  SvarSlett
 9. Veldig flott tre. Det er akkurat eitt år sidan vi flytta og kunne følgje treet gjenom årstidene. Eg syntest difor at det passa å starte min trerunde no i september, også er det så fint om hausten :-)

  SvarSlett