01 februar 2008

Mammas gaver


Min mamma fyller 70 på lørdag, og jeg har fylt en kurv med gaver som hun skal få. Hysj hysj...alle pakkene inneholder lure ting fra Husfliden, for den dama liker nemlig å pusle med håndarbeid! Jeg gleder meg så kjempemye at jeg har sladret litt om gavene til henne :-) Måtte bare få det ut, liksom. På toppen står de myke tøflene jeg har strikket og tovet til henne.


Og kanskje får jeg bruk for de søte saueknappene til tøffelpynt. Litt feil dyr siden tøflene er av hundeull. Har ikke sydd dem fast ennå, får nå se... Jorull synes iallfall at det ble kjempefint!

7 kommentarer:

 1. Delikat innpakning. Jeg kan føle bursdagsstemningen helt hit. Saueknappen er fin, men det hadde vært kjempestilig med en VOFF-knapp. Cernit gir deg muligheter når ikke knappen kan kjøpes... Ønsker deg ei flott helg, og at jubilanten og gjestene får en flott dag.

  SvarSlett
 2. Hund og sau høyrer jo forsåvidt sammen og då :)Det er vel sikkert ikkje hår fra sauehund tøflene er laga av då, men likevel. Synest kombinasjonen var "Just perfect" eg.(Ville vere litt meir skurr med saueknapp på tøfler av bjørnehår)
  Synest eg kjnner den følelsen du beskriv...ååå eg gler meg så til å overlevere.
  Blir nesten litt misunneleg :)
  Ha ei fin helg,ei fin feiring og ikkje minst ei kriblande god gaveoverrekking!

  SvarSlett
 3. Det ser ut som nokre flotte pakkar på utsida i alle fall. Så fine bilete du maler.
  Takk for besøk i bloggen min - skal begynne å følge med på din, for den var ordentlig fin.

  SvarSlett
 4. Ha en kjempefin bursdag sammen med mammaen din. Gratuler ho fra meg! Heldig er ho som får en så spennende gave, men den største gaven er jo at ho har en sånn koselig og flink datter! :)

  SvarSlett
 5. Duverden! Så søte tøfler. Du får det til. Samme hva du lager så blir det like fint. Og de knappene da. De er da aldeles bedårendes. Minner veldig om kjøre Jorull.

  Og når jeg skriver dette er dere sikkert i full sving med feiringen. Gratulerer med dagen ;)

  SvarSlett
 6. For en herlig kasse med gaver, heldig mamman din. Hundetøflene ser kjempegode ut, men det går kansje å få tak i en hundeknapp? Eller en av hver. (så ikke jorull blir lei seg). :-)

  SvarSlett
 7. NYDELIGE tøfler! Jeg kribler etter å ha sett det fine du lager, så nå blir det å lære seg å strikke! :)

  SvarSlett