30 mars 2008

Blogging with a Purpose

blogging with a PurposeDenne awarden ble tildelt meg av Ullhedina. Tusen takk, nå ble jeg både glad og ikke så rent lite stolt! Ullhedina bor oppe i åsene i Skottland, der strikker hun og innreder i huset sitt, og skriver kjempemorsomt i bloggen sin.Denne fine awarden kan gis videre til blogger som har en hensikt, og her er mine tre kandidater:

Oktoberrosabloggen ved Merete, Elisabeth Augusta og Siw. Jeg og flere med meg er glade for deres engasjement, og takker for at vi har fått bli med ved å gi våre bidrag til auskjonen.

Liv-Toril
sin blogg og hjemmeside, fordi hun er så utrolig kreativ og allsidig, og fordi hun er så flink til å dele mønster og oppskrifter på det hun lager.

In My Mothers Name. Ikke bare fordi hun strikker så fine ting, nei hun lager mønster selv også, og legger mye arbeid i å legge ut de nydeligste foto av det hun har laget. Virkelig delikat blogg!

Dere som har fått award kan gi den videre til så mange dere vil. Skulle gjerne gitt videre til flere, men denne gangen er jeg snill og sparer noen av de bra bloggene til dere andre :-)

3 kommentarer:

 1. Tusen takk !! Det var en ære!!
  Ha en forsatt fin weekend!

  SvarSlett
 2. Tusen takk! Vi ble utrolig glade for denne utmerkelsen. Vi skal ta den med oss i bloggen, men akkurat nå står livet litt på hodet både her og der. Satser på neste uke.

  ha det fint :-)

  SvarSlett
 3. Jaja, du HAR allerede fått en da ja. Skitt au, det ligger en i MIN blogg til deg også, vi er nok flere som syns om bloggen din. ;-) Ha en super helg!

  SvarSlett