13 august 2008

Strikkerier i brunt

Som tidligere nevnt er ikke brun øverst på listen over mine yndlingsfarger. Likevel er det denne fargen sterkt representert i strikkekurven for tiden.

Keltisk knute
Votten Knut er ferdig - og tommelen fant jeg løsning til :-) Vottens innside til venstre, jeg har strikket likedan som resten av mønstret, så tommelen synes nesten ikke. Endelig ble jeg fornøyd med både mønstret og passformen.
Startet helt forfra med Knut da jeg ikke likte garnet og fargene fra forrige runde - se tidligere innlegg. Også vrangbordene ble litt forskjellig, syntes det gjorde seg med litt rødt mot det sorte og beige. Votten har akkurat samme mønster på begge sidene, men omvendt. Oppskriften blir snart å finne i en butikk veldig nær.

Kauni prosjekt på is
Så langt er jeg kommet med min tulipan-kauni jakke. Har klippet opp for ermene og foran, og strikket halskant og stolper. Menne... synes den ble en liten smule for trang! Og halskanten som vanlig litt for vid.

Starter forfra igjen
..så jeg begynner forfra og håper jeg får nok garn. Denne gangen en størrelse større. Prøveutgaven kan jeg ikke rekke opp, så den blir til vest!

Ja og så må jeg få vise frem mine splitter nye awarder: Begge har jeg fått av Ullhedina. Tusen takk, nå ble jeg veldig glad!


Den gis til kvinner som forgyller våre dager, gir deg ny kunnskap og som lever sine liv til fulle, med generøsitet og glede. Reglene for videresending er som følger: gis til så mange du vil, og link til www.tammyvitale.com


Reglene for å motta denne er som følger.
1. The winner can put the logo on his/her blog.
2. Link to the person you recived your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Leave a message on the blogs of the people you have nominated.

Jeg må visst tenke meg litt om før jeg sender den videre, kan ikke sitte oppe hele natta og titte i blogger heller, første arbeidsdag etter ferien i morgen! Allerede!

9 kommentarer:

 1. Brunt er faktisk en av mine yndlingsfarger, så jeg syns jo de ble dobbelt herlige. (S) Jeg kommer nok til å kjøpe det mønsteret på en butikk i nærheten. Det er jo svært så passende mønster for julegaver heromkring.

  Jakken blir nydelig også. Litt for trang og litt vid hals!! He. Når jeg strikker feil, så strikker jeg ALT feil. Ittno knussel.

  SvarSlett
 2. Gud så lekker den jakken blir!!!

  SvarSlett
 3. Nydelig.!!!!! Du er utrolig! Fint fargevalg. Og vottene dine er kjempefine.Kommer til å strikke noen muffinvotter i julegave ja!
  Ønsker deg en flott dag!

  SvarSlett
 4. Flotte votter og jakka blir knall lekker :)
  God helg klem på veg til deg fra meg :)

  SvarSlett
 5. Så flott vottene knut er blitt.Brunt er en av yndlingsfargene mine,så jeg må nok ta en tur innom denne "nærbutikken" jeg også.
  Jakken blir også veldig flott.

  SvarSlett
 6. Vottane er kjempeflotte! Dei gjev eit robust inntrykk viss du skjønar kva eg meiner.

  SvarSlett
 7. Hei.. det ligger en award til deg på min blogg. Ha en trivelig helg.

  SvarSlett
 8. Koslig blogg du har :) Nyydelig jakke - imponert! Ha en flott helg :)

  SvarSlett
 9. Nydelige votter du lager! Måtte bare ile inn på mønsterbutikken din for å bestille kattevottmønster og brudeparvottemønster. Kjempeflotte!
  Ha en riktig fin dag!

  SvarSlett