09 desember 2008

Kjøpefesten er i gang!

Økonomene insisterer på at vi ikke må slakke av på julehandelen, for det kan få konsekvenser for arbeidsplassene i varehandelen, med grusomme ringvirkninger.


Vi er ikke av dem som har tenkt å sette verdensøkonomien i fare. for se, her har sjefen kjøpt oss ny sofa... og to stoler med tilhørende krakker. Ja og jeg måtte bare følge på. Her er de nye støvlettan mine og den nye veska mi.


Med det samme sjefen hadde lommeboka på vidt gap, kjøpte han seg oss en ny tv.
Enda større enn den gamle, som ble forvist til kjellerstua.

Og jeg må forte meg å begynne å male! Skal delta på en utstilling i dette galleriet, men før jeg begynner å male må jeg jo tegne noen skisser.

Skissebok i skinn, med gullsnitt, blyant og tusjer innkjøpt.
(Det står "Gjestebok" på boka. Det ville jeg egentlig ikke ha men det hjelper meg jo å huske på at "jeg er en gjest på jorden...")
Så nå har ikke primadonnaen noen unnskyldning lenger!


Her er noen som klarer seg med lite, de bryr seg heller ikke om den elendige verdensøkonomien.
De kommer i enorme flokker og ribber rognetrærne, som står fulle av bær. Har aldri sett så mange fugler på en dag som i dag....

6 kommentarer:

 1. Godt jobba!

  Det gelleriet så utrolig spennende ut. Ikke glem å poste bidragene dine.

  Ha en fabelaktig uke.

  SvarSlett
 2. Småhumra av det første bildet... og for den saks skyld av de andre også. Jeg shopper litt for tida jeg også... og det blir en del nødvendigheter til meg selv.

  SvarSlett
 3. Så spennende med utstilling på i fine galleriet! Vi vil gerne se det du tryller frem!
  Nye søvletter og veske.... det er luksus det. Og man har det jo i mange år. Og ny tv til jul..... Blir litt annet å se film i stor flatskjerm! Kanskje Fanny og Aleksander . Den er så utrolig fin!
  Ønsker deg en fin dag! Sammen med alle småfuglene!

  SvarSlett
 4. Takk og pris for at noen tar ansvar for verdensøkonomien :-))) Jeg skal gjøre mitt beste jeg også så snart jeg får lønning :-p

  SvarSlett
 5. Jeg synes det var fornuftig. Slå til og handlefør krisa slår til. Ingen vet om vi kan kjøpe sofaer og tver og støvletter neste år. Vi har også bestilt sofaer, 3 stk.

  SvarSlett
 6. ja, det er bra det er noen som holder hjula/jula i gang!

  SvarSlett