05 juli 2009

Norge på langs ... til fots!

Neinei, det er ikke jeg som skal ta Norge på langs til fots, bare for å ha det sagt med det samme. Tror ikke jeg er bygd for så lange distanser. Hadde det vært Norge på tvers (på det aller smaleste) hadde det kanskje gått an, særlig hvis veien var god og det gikk an å gå med høye hæler. Og med rikelig niste og godt sitteunderlag... strikketøyet måtte jeg også hatt med... Norge er vel ca 4 km på det aller tynneste, håper det ikke ryker.

Norge på tvers
Norge på tvers

Norge på langsHvor var jeg? Jo! Norge på langs.
Rolf Schjem er en godt voksen mann, som er fast bestemt på å gå hele Norges land på langs, helt fra den ene enden til den andre. En distanse det står respekt av. Han tar ikke letteste vei langs asfalten heller, neida, han går rett og slett i utmarka. Der bjørnene lever.

Hvor jeg kommer inn i bildet?
Jo, jeg fikk lage hjemmeside til ham, den du bare se for den er artig! For her orienterer Rolf om turen, og han har også dagbok hvor han mobilblogger hver dag, med bilder og alt. Spennende å følge med fra sofaen og se hvordan det går!

Les artikkelOg dette bildet har jeg tatt fra AN uten å spørre. Men de vil sikkert forstå at jeg trengte noe som dere lesere kan trykke på for å komme til artikkelen de skrev om Rolf og Norge på langs.

I morgen starter Rolf på en ny etappe. Jeg følger med på sidelinja og ønsker
Riktig god tur!

3 kommentarer:

 1. Tøff kar, som tør å gå alene så langt!

  SvarSlett
 2. Send en hilsen fra Villmarkstausa;-)) og si han må få opp en gjestebok og en link for følgere;-)

  TVI TVI på turen;-)

  SvarSlett
 3. Artig! Vet om en annen som starta å gå Norge på langs i slutten av juni. Robert Riksheim (25) returnerer til Hønefoss med en fersk bachelor i vernepleie fra Høgskolen i Harstad. Han går langs svenskegrensa-med 30 kg på ryggen.Er spent på om han klarer det.Tøffe karer! Hilsen Toril A.

  SvarSlett