20 juli 2011

Restegarn

I går tenkte jeg at det kunne være interessant å se hva jeg har av garn. Nå er jeg ikke så strukturert at jeg har samlet alt garnet mitt på ett sted, så både skap og skuffer ble endevendt, og garnkurvene tømt på hodet. Alt garnet mitt ble gravd frem og sortert.

Restegarn
Og her på bordet ligger det altså. Dette er bare ullgarn eller alpakka, og har omtrent samme tykkelse, nemlig at det kan strikkes på pinne 2½ - 3. Jeg fant også omtrent samme mengde med tykkere ullgarngarn, litt bomull og litt effektgarn, det får ligge i boden enn så lenge. Og så to-tre poser som tilhører store og saktegående prosjekter - som sikkert blir ferdige en vakker dag :)

Restegarn
Se her, nå har jeg gitt bort tre nøster, og resten av god-garnet er satt fint i en stor plastboks. Dette kunne blitt en fin, myk katteseng bare som den er, men jeg har tenkt å strikke noe av det! Det er lite av hver sort så dette kan komme til å bli riktig så glorete. Bare noen få uåpnede nønster faktisk. Ønsk meg lykke til....

18 kommentarer:

 1. Jeg syns du er modig. Jeg tør rett og slett ikke ta frem alt garnet mitt, jeg har greid å innbille meg selv at det er mye mindre enn det er. (Det var vanskelig, men det gikk.)

  Men spennenede blir det - å få se hva du lager. Det må da bli noe helt spesielt.

  Det var noen som sa at den katta utenfor Guggenheim ikke var en katt, men en hund. Det tror jeg ikke noe på. Den var foresten skikkelig flott. :)

  SvarSlett
 2. Når jeg ser på venstre sidebar, hva du er i stand til å mekke av garn, så tror jeg ikke det blir noe problem å finne på noe med garnet jeg.. hehe..
  Men du skal ha lykke til uansett, for mye garn har du, faktisk mer enn meg, for jeg har vært relativt flink til å krympe beholdningen i vinter/vår!
  Klem =)

  SvarSlett
 3. Jeg må si som Ruth , jeg synes det erlitt for mye av det gode så helt opptelling med å samle alt på bildet tør jeg ikke. Lykke til med prosjektet. :))

  SvarSlett
 4. Lykke til. Aner ikke hvor mye garn jeg selv har lagret, men jeg strikker nesten hver dag. Siden mitt store prosjekt er å strikke lappe-tepper til 14 barnebarn, er det jo bare å stå på. (Tror jeg har strikket lapper nok til 7 tepper). Greit strikketøy med bare rett, så jeg tar det med over alt.
  Ha nydelige dager. Klem :O)

  SvarSlett
 5. Mye herlig garn her! Jeg må ha en ny opprydding i mitt snart, for pus har oppdaga den herlige garnskatten min, og han ligger ikke bare på den, men fanger den og tar den med rundt i huset...
  Gleder meg til å se hva du tryller fram av dette garnet..

  SvarSlett
 6. Dette blir jo spennende! Gleder meg til å se hva du tryller ut av disse herlighetene:-) Tar det for gitt at det blir noe Muffins:-)
  Så du hadde mer enn det du viste på bilde på face? hihi... det var ennå godt å høre - var redd det kun var meg som hadde mer enn det en plastkasse kunne romme:-)
  Følger spent med.....

  SvarSlett
 7. Dette ser spennende ut :) Gleder meg til å se hva du får ut av dette...

  SvarSlett
 8. Ja, det er utruleg kor mykje ein har liggande når ein samlar alle nøsta på ein plass.Eg såg over garnlageret mitt i vår, og vart overraska. Det var nokre nøster, ja. Og i dag har eg jammen kjøpt enda meir, kom over garnsalg, då er det ikkje lett å la vere å kjøpe :) Men har ein plan for det meste av garnet.

  SvarSlett
 9. Herlig med alt restegarnet ditt. Jeg har også planer om å gå gjennom garnlageret mitt, men det er nok adskillig større enn ditt er jeg redd. Men også hos meg er det mye enslige nøster. Dermed blir det fargerikt plagg om en skal benytte de uten å kjøpe noe nytt. MEn en morsom utfordring er det jo. Lykke til!

  SvarSlett
 10. Det blir spennande å sjå kva du tryllar fram av dette :)

  SvarSlett
 11. Utrulig ka det kan bli av garn lager rundt om kring hos oss strikkedamer - ble inspirert til å gjøre noe lignende....men æ vente te høsten ..alt for mye utendørs som friste - molta feks... god sommer i garn hauen!

  SvarSlett
 12. Synes du er modig som kaster deg i garnrydding ;) Skulle vell gjort det samme, men utsetter det ei stund til jeg ;) Gleder meg til å se hva du lager av allt det fine garnet ;) God sommer ;D

  SvarSlett
 13. Masse flott restegarn i fine farger. Du tryller vel frem noe vakkert av det!
  Vi har fult hus her hjemme... sommerbesøk, det er kjempekoselig.
  Nå er det bare i morgen igjen så har jeg ferie! Gleder meg!
  Vi får treffes etter ferier og ta en kaffe... lenge siden sist!
  Ha fine sommerdager! Klem : )

  SvarSlett
 14. .... ja slik kan det bli ... tørr ikke ta frem mitt jeg .... har også litt her og der - der jeg har finni en ledig plass .... Spennende å se hva du tryller frem etterhvert ;) Følger med deg ;)

  SvarSlett
 15. Så utrolig kretiv du er, var utrolig mye flott på bloggen din!

  Har mere erstegarn enn jeg har garn du tror jeg;)

  La meg til som følger jeg, god helg!

  SvarSlett
 16. Hei!! Jeg er helt sikker på at du kommer til å få noe veldig fint ut av dette!! Det er alltid deilig å h aen del garn på lur!! God helg! AnneK:-)

  SvarSlett
 17. Heldig du som tør å ta frem alt garn.Men jeg er begynt å finne frem en del.Har og slikt mål.Men tror jeg må ta frem litt og litt :-) Lykke til

  SvarSlett
 18. Salut Jorid,
  Que du travail en perpective......

  Amitiés Celeste

  SvarSlett