14 september 2011

Høstlapper

Jeg lovte å blogge hver dag i en uke, hittil har det gått fint!
I dag vil jeg vise dere hva jeg har i den lille garnkurven min.


Et nesten ferdig lappeteppe, ca 2/3 ferdig iallfall.
Lappene er heklet i kauni, som er et deilig, flerfarget ullgarn. Jeg har laget to tepper før i dette garnet, og de blir myke, varme og deilige! Denne gangen satset jeg på høstfarger.


Det blir bitte litt for lite garn, iallfall hvis jeg skal ha en fin kant rundt. Og kaunibutikken min ligger hele 110 km unna... grr. Skal jeg vente med å fullføre teppet til jeg har vært og handlet mer garn, eller.....


... kan jeg lage noen ruter i dette mørkerøde restegarnet?
Jeg synes det røde spriter opp fargene i teppet betraktelig. Hva synes dere?
Høsten er jo full av røde farger, bare se på det knall røde bladet under her.


13 kommentarer:

 1. Dette blir kjempefint. Herlege fargar.

  SvarSlett
 2. Hei
  Kjempeflott teppe, kan forresten hilse fra Kauni-butikken at garn også kan sendes i posten, bare send en melding om hva du vil ha, så sender vi. Ta gjerne kontakt på vår Facebook side Krambua, Neverdal.. ;-))

  SvarSlett
 3. Og nå titter jeg innom hver dag:-) Er Kaunibutikken din her i Meløy? Teppet blir flott, nydelige farger:-) Om du skal ha med mørkerødt? Vet ikke helt hva jeg skal si om det.... En enkelt lapp er kanskje for lite til å svare? Tenker jeg venter med å svare til du evt har heklet flere sånne...
  Ha en fin høstdag:-)

  SvarSlett
 4. Etter min beskjeden mening skal du vente til du har mer kauni garn. Blir mye finere med kun det.
  Er det ikke artig , vi lager det samme teppet, bare med andre farger :)
  Du har høst og jeg har vår!

  SvarSlett
 5. Du har fart på strikkepinnene. Det trygge valget er å bruke det samme garnet. Jeg har sansen for action, framdrift og at det skjer noe uvanlig. Derfor har jeg sansen for de lappene som stikker seg ut :)

  SvarSlett
 6. Så nydelig teppe. Synd jeg ikke har hender til å hekle, for da skulle jeg jammen heklet et slikt. Du finner nok ut det med lappene, kjenner jeg deg rett. Klem :O)

  SvarSlett
 7. Nydelige høstfarger i teppet ditt-synes godt du kan koble rødfargen inn....men æ trur at æ ville ha venta til at æ hadde det opprinnelige garnet i hus.....
  Ser på kåpa i foorige innlegg- den falt æ pladask for ..sikle , sikle.

  SvarSlett
 8. Jeg synes det blir finest uten rødt, men skal ikke ødelegge muligheten for at du skal få det ferdig så fort som du ønsker :)

  SvarSlett
 9. Etter min mening skal du opplyse i innlegget ditt et fargenummer til den der Kauni-greia, slik at vi som ikke bor så langt unna kan ha en sjanse til å sjekke våre respektive garnlagere i tilfelle vi kan hjelpe deg! ;)

  Kult teppe foresten! :))

  SvarSlett
 10. Du bør få tak i samme garnet, så unngår du overraskelser dersom du senere skal vaske teppet. Bestill på nettet, så har du pakke kjempefort. Lykke til!

  SvarSlett
 11. Hei!! Trenger du hjelp til å få tak i garn?? Jeg bor ikke så langt unna en butikk som selger kauni!! AnneKari :-)

  SvarSlett
 12. Gosj så lekre farger du har valgt!
  Dette blir et drømmeteppe.

  SvarSlett
 13. Dette kommer til å bli knallfint! Fantastiske farger!

  SvarSlett