10 oktober 2011

Jorull blogger


Ja, det er faktisk jeg, Jorull som blogger i dag. Muffin er ikke å se, hun fjaser vel rundt i nykåpa si tenker jeg.


Alle de sterke superlativene har visst gått til hodet på henne. Jeg tenkte hun i det minste kunne si takk for all rosen hun har fått for den restegarnkåpa. Men neida, hun takker ikke, så jeg får vel gjøre det i stedet.


Bukker og takker på vegne av Muffin!


Jeg er alene hjemme i dag sammen med hunden. Han passer huset, mens jeg er den som ser etter garnet.. hm... det begynner å bli litt grissent i kassa faktisk, synes jeg kjenner den harde bunnen nedi her....


Jeg har nok sett at Muffin til stadighet har sittet og stirret på det røde garnet . Men nå har hun ikke tid til å strikke, for det er jo snart utstilling! I neste uke, allerede!


Se her står tre ferdige bilder, jeg tar sjansen på å vise dem frem. Ingen sauer her desverre, men Muffin later til å være fornøyd med dem likevel.

Nei, jeg får vel re opp i kassa mi, så snakkes vi snart igjen.


17 kommentarer:

 1. Jeg får skryte litt av deg også da Jorull. Jeg synes du virkelig er helt bedårende og du har en veldig viktig jobb, vet du, med å passe på alt garnet. Håper du får en deilig dag i det vakre garnet mens moren din svinser rundt i vakkerkåpen sin.

  SvarSlett
 2. Det var en hyggelig rapport. Nå må du passe på så du ikke begynner å fryse utover vinteren, da Jorull. Kan se ut som om du trenger noe mere garn. . Skjønner godt at Muffin vil ut å svinse i nykåpa si, for den var utrolig stilig!

  SvarSlett
 3. Jorull, du får si til Muffin at hun fortjener all skryten for kåpa si, og enda litt til :-)

  SvarSlett
 4. Det ser ut til at du trives godt blant garn-nøstene, pass deg når Muffin kommer igjen, kanskje hun finner på et nytt prosjekt!
  Hils masse til matmor og si at den kåpa fortjente hun all ros for:))

  SvarSlett
 5. Kosligt og artigt innlegg ha ein fin dag;-)

  SvarSlett
 6. Den kåpa er jo så lekker!!! Ser du koser deg i garnet, og det er lurt nå som det er blitt litt kaldt:)

  SvarSlett
 7. Fint at du passer på restene så de ikke floker seg. Muffin er truende til å strikke ei kåpe til, siden hun har fått så mye skryt for den forrige. Du er bra flink til å skrive morsomme innlegg, Jorull!

  SvarSlett
 8. Hils Muffin fra meg, og si at hun har malt flotte bilder til utstillingen.

  SvarSlett
 9. Enda bra at Muffin har deg.

  SvarSlett
 10. Jeg sender en hilsen til deg fra alle nerklubbens sauer både de levende og de pyntete. Det er bra noen tar ansvar for hus og heim når mor er borte:)

  SvarSlett
 11. Godt at noen vet å kose seg;-) Fin liten historie med koselige bilder! Klem

  SvarSlett
 12. Herlighet noe så nydelig som den kåpen din av restegarn! jeg er bare helt satt ut av et slikt fantastisk arbeide, du er helt utrolig flink, og samme med leggisene lenger ned her :O))
  Vel jeg har ikke ord.
  Superfine.
  Klems, Anne:)

  SvarSlett
 13. Hei :-) Syns Jorull e en tøffing:-))
  Gleder meg til engle prosjekt....
  Ha en fin og kreativ uke

  SvarSlett
 14. Hei her var det utrolig mye flott å se på,og masse inspirasjon og hente,kommer tilbake å ser mer.la meg som følger av bloggen din,klemmer hege

  SvarSlett
 15. Jeg skjønner så godt at hun har tatt seg en spradetur i den kåpa. Maken til strikk, har ikke jeg sett!

  SvarSlett
 16. God helg til Jorull og Muffin!

  SvarSlett