30 november 2011

Litt av hvert

Strikking
Her har jeg brukt litt av hvert garn til disse englevottene, en tråd finull og den hvite er resten av mohairgarnet jeg fikk. Resultatet ble tykke, myke votter som føles eksklusive.

Englevotter
Disse blir julegave til en engel jeg kjenner.
Og jeg kjenner mange, så mottakeren klarer nok ikke å gjette :)

Nå har jeg forsøkt å legge pinnene på hylla for en stund, det er noen malerier som skal gjøres ferdig til to utstillinger jeg skal delta på, en i Spania og en i Finland.

Noas ark
Her er et lite utsnitt av et bilde som ble ferdig i dag, Noas ark. Jeg har problemer med fotograferingen av bildene når det er så mørkt, galleriene vil ha foto på forhånd, til katalogene.

Farvel til sola
Sola har forsvunnet for i år, sist sett i forrige uke da den tittet fram over fjellet og sa hadet. Jeg rakk å ta et bilde på den korte stunden den var synlig. Nå er vi prisgitt mørke, storm og regn.
Jeg tror jeg må male et sommerbilde.
PS: Jeg har presentert bloggen min på Bloggurat, og plassert min blogg i Bodønorske bloggkart!

Ha det fint, alle!
Hilsen Muffin

9 kommentarer:

 1. Jeg har akkurat strikket et par sokker med en tråd Finull og en tråd Plummet, og har nok oppnådd samme resultat som deg. Utolig gode sokker.

  Lykke til med utstillingene!

  SvarSlett
 2. Spennende bilde;-) Hadde vært morsomt å sett hele, men som du sire: Vanskelig å fotografere for tiden. Særlig med det ville været vi har! Mørkt og trollsk.. Klem;-)

  SvarSlett
 3. Heldig er den engelen som får de nydelige englevottene - de var bare kjempefine :) ønsker deg en fortsatt kreativ advent tid.

  SvarSlett
 4. Nydelige votter med farger og alt!! Lykke til med sommerbildet!!

  SvarSlett
 5. Hei!! Fine votter!! Jeg skulle gjerne vært på en utstilling med bildene dine!! Skal hverken til Spania eller Finland! Noe nærmere??:-) For en østlending høres det spseielt ut det med at sola blir bort. Men større blir vel gleden når den kommer tilbake..... Godt at vi kan hygge oss med kreative ting i vinteren..... AnneK:-)

  SvarSlett
 6. Flotte votter, og det maleriet ser bare helt fantastiskt ut, skulle gjerne sett hele!
  Får vi tid til å ta en kopp kaffe i adventstiden?
  Adventsklem til deg! : )

  SvarSlett
 7. Å så fint bilde....
  Du må vise det hele når du får tid.
  Skulle også gjerne sett en utstillig, men som de andre også sier det er litt langt unna... :-)
  Flott bilde av sola som forsvant.Godt du kan male sommeren, og glede deg over det.
  Klem Ingrid

  SvarSlett
 8. No spør e deg, ganske direkte.... Hvordan får du tid til alt du viser oss? Du vasker vel og lager litt mat og rydder og handler PSV som oss andre? Jeg er full av beundring ! Nunne ønsker god advent!

  SvarSlett
 9. E må no flir, ka e PSV for noe... Haha, har lånt en ny liten dings hos sønn vår, og den kan visst ta over hele skrivinga mi... PSV er altså hva det ble da jeg skulle skrive ogsåvidere.... Haha, beklager! Tenker det var noen som lurer på hva det er jeg kjøper i butikken PSV????? Morsomt..... God helg!

  SvarSlett