25 april 2012

Tegnesakene mine - og litt resultater

Jeg mangler ikke tegnesaker, det skal være sikkert og visst.
 
Tegnesaker
Her ser dere noen av dem, jeg sier noen. Men jeg har "samlet" ganske lenge riktignok, det settet nærmest for eksempel, det har jeg hatt i over 20 år.

 Farger
De er bra fine å se på, ikke sant? 

I dag kom postmannen med dette settet til meg. Jeg har ønsket meg det lenge, det er 72 blyanter av verdens beste merke, nemlig Lyra Rembrandt Polycolor. Det samme merket som gammelsettet mitt. Det ble litt over tusenlappen men det her er da fargeblyantenes svar på Rolls Royce ....

Kvessing
Fargeblyantene mine blir pent behandlet og ingen av dem har noensinne vært i kontakt med blyantspisser, nei jeg kvesser dem med nennsom hånd og en skarp kniv.

Jorull studerer fargekartet
Jorull: og så har hun laget fargekart også, hihi, snakker om tull altså. Store deler av bloggboka full av fargekart, men ikke en eneste tegning av meg.

Jorull ser på tegning av bondegård
Jorull: Her er i det minste tegnet en bondegård. Det er vel en skisse til et maleri kanskje. Og noen sauer ganske langt i bakgrunnen.


Sauer som ser på månen
Jeg har tegnet disse sauene også, de står og ser på månen. Jeg har brukt tusj, og de nye fargeblyantene selvfølgelig.

Vårvise
Og dette, det var først en tegning i papirbloggen, den har jeg overført til data med mitt digitale tegnebrett. Kanskje teksten er vanskelig å lese, det er vårvisa til Halvdan Sivertsen som jeg har illustrert.

God vår ønskes til dere også!
Hilsen Muffin
Og Jorull


20 kommentarer:

 1. Ja det er nok viktig med riktig redskap ! Misunner deg litt de blyantene ja.. Har selv et lite sett av Lyra Rembrandt blyanter men kunne likt å ha flere ja:) Ha en fin dag videre. Flotte tegninger du har laget.

  SvarSlett
 2. Fantastisk!
  Her var det skikkelege saker,ja.
  Som mekanikarmannen min seier: " Skal ein gjere skikkeleg arbeid, må ein ha skikkeleg verktøy"....so det so!!!! (Han òg er svært nøye med å ta vare på verktøyet)
  Ha ein fin dag!

  SvarSlett
 3. Du gör så fina bilder. Jag önskar att jag kunde, men fast jag har tränat och försökt så vill det inte bli som jag vill. Jag får nog hålla mej till stickning i stället.

  SvarSlett
 4. Kan jeg ha et rom fullt av garn så må jo du kunne ha et fullt av blyanter. Stasj er stasj. Du har vel et annet rom fullt av garn også egentlig. De månesauene falt jeg fullstendig for. Noe så vavittig herlig. Det finnes en god porsjon galskap i deg. Det liker jeg. Ha en flott uke.

  SvarSlett
 5. Hei!! Kun det beste er godt nok!! Så fine tegninger som du lager!! Det er veldig stas at du viser oss dette!! AnneK:-)

  SvarSlett
 6. Riktig utstyr e et must! Har ei hel skuff med blyanter, i ulike esker, og bruker ufattelif tid på å kjenne hvilke som er riktig den dagen! No tegne æ bare litt, mista lysta som voksen, men noen streker blir det!! Du, det husbildet du har tegnet med Halvdan tekst, e det mulig å kjøpe? Du skjønne, for noen år siden va det en av de sangene som betydde mest i livet mitt. Gikk gjennom et tøft tid en mørk og våt vinter, og ordene til Halvdan har alltid blitt med mæ videre, kjenne at "vi står han av" når æ høre den..

  SvarSlett
 7. Gratulerer med nye farger. De så kjempefine ut. Jeg har også diverse sett med farger og maling. Synes fargeblyanter lukter så godt! Jeg storkoser meg når jeg setter meg til og farger stempelmotiv. Ofte kombinerer jeg farger og akvarellmaling. Flott skisser.

  SvarSlett
 8. Kjempeflott utstyr og veldig fine tegninger du har laget :)

  SvarSlett
 9. Så fantastisk med alle de flotte fargeblyantene. Men er det noen som trenger godt og riktig arbeidsutstyr så må det vel vœre deg.

  SvarSlett
 10. Så mange hærlige og flotte farger der! Du som er så flink å tegne trenger å ha skikkelig utstyr!
  klem fra odin

  SvarSlett
 11. Mye nydelig, men Vårvisa tar kaka - og vel så det!!!
  Mangler ord...

  SvarSlett
 12. Trøste og bære, du mangler ikke tegneutstyt. Har en god del selv, men det blir bare for blåbær å regne. Og tegningene dine - ja de er fabelaktige :)

  SvarSlett
 13. Jeg har litt fargeblyanter og slikt jeg også, men ikke på langt nær så mye som deg :) Jeg har heller ikke de samme evnene som deg når det gjelder tegning, jeg bruker dem mest til å dekorere i fotoalbumene. Ha en fin søndag videre!

  SvarSlett
 14. Fantastisk! Du er så flink! Og det er klart at du må ha mange, og de beste fargeblyantene som fins! Bare det berte er godt nok for en mester!
  Ønsker deg ei flott uke!
  Si ifra når du begynner å male ute i lysthuset, så skal jeg ta med meg malesaker og stikke innom! Klem :)

  SvarSlett
 15. Deilig med fint utstyr. Og den fine kniven du bruker, da......
  Klem fra Ellen

  SvarSlett
 16. Kjenner følelsen av å åpne en helt ny eske med flotte fargeblyanter. Alle mulighetene som ligger der...

  Kos deg med tegningen, så kan vi andre glede oss over det du tryller fram.

  SvarSlett
 17. Flotte tegninger, igjen.
  og Halvdan Sivertsen er underfundig og fin höre på.
  Ha en fin helg.

  SvarSlett
 18. Ååh, herlige fargeblyanter! Jeg har ikke tegnet noe særlig siden jeg gikk på tegning, form og farge (fant ut at garn og stoff var mer mitt matriale), men jeg kjenner at det kribler litt i fingrene av alle de flotte fargene :)

  SvarSlett
 19. eg syns den tegninga av sauene som ser på månen e heilt fantastisk :D

  SvarSlett
 20. Vårvise-teikninga var nydeleg! Eit slik bilete ville eg gjerne hatt på veggen.
  God helg.

  SvarSlett