24 november 2012

Velkommen til Galleri 4!

Nå er det allerede to uker siden galleriet vårt åpnet, og vi er i gang, såvidt!
Galleri 4, Bodø
Galleriet ligger i Storgata 25 i Bodø, i underetasjen, Wikstrømgården. Det er ingen faste åpningstider, men vi setter ut skilt når vi er der, så da er det velkommen inn!

Tvers over gata ligger Neeraas kunstbutikk og Asia1000, så da burde man kunne finne frem. Vi har egen facebookside også hvor vi legger ut bilder og info, og sjekker inn når vi er til stede.

Galleri 4
Kommer man inn fra baksiden og titter inn gjennom det ene vinduet, ser man arbeidsbordet mitt inne i hjørnet. Veldig trivelig der synes jeg!

Elin Ingebrigtsen
Vi er 4 kunstnere som deler atelier og galleri, her er den ene, Elin Ingebrigtsen. På veggen bak er noen av de fargerike og spennende maleriene hennes.

Kjell H S Jensen, Bodø
Nr 2 er Kjell H S Jensen. Her har han malt et langt og flott bilde av byen våres.

Kjell H S Jensen, Lofotfjell
Her er et annet som Kjell har malt: "Lofotfjell", synes dette bildet er så fint.

Inger M Wiland: "Kvinne med utslått hår"
Den tredje kunstneren  er Inger M Wiland. Hun maler mye i olje, dette er "Kvinne med utslått hår". Bildet ser enda bedre ut i virkeligheten.

Inger M Wiland: "Vår i Eggedal"
Også Inger sitt bilde: "Vår i Eggedal".

Jorid Linvik: "Dagdrøm"
Og så jeg da, Jorid, jeg har noen få bilder der jeg også da - men så ble fotoene litt for uskarpe... dette er en tegning som skal rammes inn :"Dagdrøm". 

Velkommen innom i Galleri 4!

11 kommentarer:

 1. Gratulerer med åpningen av galleriet, så spennende. Er helt betatt av bildene dine. Har jo det fantastiske bildet som jeg kjøpte av deg i sommer. Vil gjerne kjøpe flere. Det du viser her er bare så herlig. Skal følge med å se når du er i galleriet.

  Trine :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer! Dagdrøm satte lattermusklene i sving.Hvordan får du det til?

  SvarSlett
 3. Gratulerer! Flotte bilder :)

  Synnøve

  SvarSlett
 4. Det er nesten som man fikk lyst til å ta en tur til Bodø snart. Jeg kommer når det våres... Gratulerer med åpningen av galleriet! Er det i nærheten av Hanne sånn ca..?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er i nabohuset til Lappedilla. Velkommen innom!

   Slett
 5. Gratulerer med åpning av galleri ! For en flott utstilling, og for enhver smak. Dagdrøm var bare helt fantastisk !

  SvarSlett
 6. Tillykke med åbningen af Galleri. Det er så spændende at udstille og gerne omsætte egne produkter. Jeg håber I får et stort besøg af købelystne kunder.

  SvarSlett
 7. Så herlige og løsslupne bildene dine er! Skulle ønske jeg var nærmere og kunne besøke ditt nye studio!

  SvarSlett
 8. Der sku æ ha vært!!! Får finne mæ en billigbillett og svippe ned på dagstur.. DET hadde vært noe ;o) Likte ALLE maleriene, så da hadde det nok gått endel penger.. Lykke til i julestria, klem

  SvarSlett
 9. WOW, her var mange flinke kunstnere samlet på et brett. Dette må vel dekke noe for enhver smak. Likte spesiet godt bildet ditt med damen som banlanserer på line. Artig at du tar med modige damer i motivene dine.

  Lykke til med salget!

  SvarSlett
 10. Gratulerer, og dette så spennende ut! Håper dere får masse besøk da. :)

  SvarSlett