02 august 2007

Rocking Girl Blogger!

TUSEN TAKK til GAWO som nominerte meg!
Rocking Girl Blogger
Jeg føler meg beæret! Jeg er ofte innom og titter i Gawo's blogg for å følge med henne på hennes opplevelser på to hjul. Hun er en veldig reflektert dame, og en dyktig fotograf.

Rocking Girl Blogger er en stafettpinne der 5 blogger blir nevnt og på den måten kan vi spre bloggadressen til andre som kanskje aldri hadde funnet akkurat den bloggen.

Jeg elsker å lese blogger. Det gir meg underholdning og inspirasjon, og jeg blir også kjent med mange spennende og dyktige mennesker. Jeg kunne nominert 100 av dere, men her de jeg valgte (Som selv kan nominere 5 hver hvis de har lyst):

Mettes Makeri
Besøk Mettes Makeri. Mette er et oppkomme av ideer, og se de veskene hennes da! Her har jeg hentet mye inspirasjon. Og så Børres Bakeri ... :-) Say no more.

Regnbuesting
Elisabeth Augusta er damen bak regnbuestinga, dette er nok ei som har mange jern i ilden! Farger, dukker, håndarbeid.. og så Oktoberrosa da! Hatten av!!

Sagas verden
Saga er en dyktig kvinne med den ene foten i vikingetiden, og den andre plantet i dataverdenen. En helt unik kombinasjon spør du meg. Se på de draktene hun har sydd, og de gode bildene hun har i bloggen sin!

Strikketing og andre greier
Har ikke noe ord for denne jenta, på engelsk ville jeg sagt "whimsical". Et sjeldent og spennende menneske, og jeg samler på sjeldne ting. Takk Sipusa for alle de vennlige hilsenene du har lagt igjen på bloggen min. Alle har varmet.


Nok en sjeldenhet. Tror nok jenta har rundet de 40, likevel tuller hun med fotofikling på samme måte som elevene mine på 18 gjør, hun interesserer seg for fine kumlokk, grafittikunstnere og mye annet som hvermansen ikke tar notis av. Fortsett med det, @tone!

6 kommentarer:

 1. Næmen!! Eg føler meg litt beæra eg. Rødmar litt og :)
  Skal bli spennande å plukke bloggar, men ikkje nødvendigvis lett.

  Du spurde om poenget med Friele. Trur jammen eg skal lage ein eigen post med mi tru om poenget.Har skreve litt under din kommentar og kopierer det hit:
  (klikkar du på bildet i bloggen trur eg bildet kjem i større format og dollaren i kjedet blir tydelegare.)

  "Poenget med Friele? Kanhende skulle eg legge inn litt meir om dette.
  Eg kan jo ikkje vite sikkert kva som har inspirert DOLK, men eg ser det som ein kommentar til at Friele i ordførarperioden opptrer i Reklamefilm for Kaffehuset Friele der han er adm. direktør. Dette har skapt debatt her i Bergen.
  I DOLKS stencil ser vi dollartegnet I ordførarkjedet.
  Synest det er ein utmerka kommentar til denne miksinga av ordførarrolla og marknadsføring av eigen virksomhet."

  SvarSlett
 2. Wow! Er jeg tatt med?!! *smiler fra øre til øre*
  Jeg må si som @tone at jeg føler meg beæret! :-D
  Nå skal jeg sette meg ned å finne frem noen av bloggene jeg leser.

  Stor klem! :)

  SvarSlett
 3. Innom og titter på det du har sysla med i sommer. Kjempe koselige blogger du har referert til :) Ha ei riktig fin helg :)

  SvarSlett
 4. Ååååå, så koselig du er:-D
  Nå ble jeg glad og må betale 40SK til for en time er visst ikke nok for alt jeg vil på nettet i dag:-D

  Ikke bare er jeg veldig enig i flere av utvelgelsene dine, jeg er svært nysgjerrig på de andre og for en utfordring det blir å finne nye!!:-o

  Men jeg har et par i hodet allerede, jeg klarer ikke å legge inn sånne bildelinker men det får duuuge med skriftlinker......

  SvarSlett
 5. Så mange fine blogger og jenter du har funnet fram til. Nå skal jeg kose meg og lese litt hos alle sammen. Godt at stafettpinnen kom et skritt videre for ellers hadde jeg gått glipp av mye hyggelig lesing, så takk til deg. :-)
  Og takk for de fine ord du skrev på bloggen din om meg.

  SvarSlett
 6. Tusen takk for at du nominerte meg! Artig at du liker bloggen min og minst like artig å få spredd noen linker.

  SvarSlett