28 mai 2008

Muffins butikk - SNART

Muffins butikk Butikk - snart!
Jeg har sittet og jobbet med vottemønsterbutikken min i flere dager nå. Egentlig har det vært litt liten tid til sånt, det er masse som skal gjøres for tiden ellers!
Har funnet en butikkløsning hos PayPal, så var det å sette opp den butikksiden da, mange koder og mye rart som skal på plass. Og så oppdager man jo etterhvert at selve produktet (mønstrene) ikke var helt ferdig laget.... men nå er de det, snart er alt på plass! Det som gjenstår nå er at jeg får testet butikken på venner og bekjente før jeg publiserer på det store og farlige Internettet. Alt dette styret for tre-fire vottemønster, hmf, må lage meg noen flere produkter.

6 kommentarer:

 1. Det er jammen bra det, for nå begynner jeg å bli trett i bena etter å henge rundt utenfor døra her. Du må sette ut en benk.

  Jeg er nesten ferdig med "Fugl i hånden" vottene. Har bare tomlene igjen. Jeg tok meg den frihet å forandre bittelitte grann på dem. Jeg kan ikke brodere om det så gjelder livet, så jeg strikket en fugl inne i hånden. Og siden fuglen din minnet meg så om de fasanene som nebber seg rundt omkring på veiene her, strikket jeg en med vinger som flyr sin vei. Noe jeg ville latt den gjort hvis jeg faktisk hadde en fugl i hånden. (Der ser du, jeg KAN være snill mot dyr)
  Jeg hadde ikke tynt nok garn heller, så jeg strikket de i tovegarnet mitt og på litt større pinner. Skal bli spennende å se om mønsteret overlever tovingen.

  SvarSlett
 2. Gleder meg masse til mønstrene dine kommer for salg.

  SvarSlett
 3. Så flott, Muffins butikk! jeg kommer innom!
  Klem Gry : )

  SvarSlett
 4. Vottene er ferdig. Har bilder i bloggen. Jeg håper du liker dem. Selv om jeg har tatt meg friheter.

  SvarSlett
 5. Dette blir spennende, Muffin.

  SvarSlett
 6. Å fytterakkern.... Du er bra flink som greier å lage mønster! Jeg har gitt opp den biten, mønster finnes i mitt hode, men det vil liksom ikke lenger enn dit.... *fnis*
  Ønsker deg hell og lykke med butikken, og så ønsker jeg deg en knallfin BLÅ helg!
  *klem*

  SvarSlett