09 februar 2009

Omgitt av engler

Englebarn
Min stue rommer mange engler, her er de tre siste i samlingen.
Morsdagsgave fra mine tre englebarn!
Disse små kjerubene er uten klær, det er jo søtt så lenge de er så små...

Nudister
Men når de er blitt voksne er det egentlig ikke like søtt lenger å fly naken. Disse nudistenglene forlangte å bli med meg hjem fra en butikk i Steinkjær.

Pornoenglel
Denne herremannen (ja, det er uten tvil en mann) har riktignok tatt på seg kjole, men truse har han ikke skaffet seg. I tilfelle bloggen leses av mindreårige måtte han nok få seg en sladd! Dette er nemlig en svært anstendig blogg.

Strikket og tovet engel
En av mine englevenner heter Kari. Hun har gitt meg dette fine eksemplaret, som er strikket og tovet. Av alle småenglene jeg har i mitt eie er det denne som minner mest om de virkelige. Hvit, uten ansikt og litt ullen i konturene.

Hilsen fra Besta
En annen som med stort hell forsøker å være engel, er Besta med bloggen Bestahjemmet. Denne fine hilsenen fikk jeg fra henne! Tusen takk! Det gleder mitt hjerte også!!

Enda en fin gave jeg har fått er boken "Fredagsstrikkeklubben" av Kate Jakobs. Det er en lydbok, og består av 12 timer opplesning. Når jeg har lydboken og strikkemønstret oppe på pc'n samtidig, går strikkingen kjempefort! Visste ikke ordet av det før et par kattlesta hadde sett dagens lys.
Lydboken handler om eierne av en strikkebutikk som viser seg å være ekte.. strikkebutikken finner dere her.
Og "Friday night knitting club" finnes i virkeligheten også, det går til og med an å bli medlem der! Sjekk bare her:
OK, boka får neppe litteraturprisen, men egner seg ypperlig til kose-seg-og-strikke-underholdningsbok. Og det er Anette Hoff som leser, så da så.

Jeg har også lyst til å prøve å være en engel, så kattlestan som nettopp er blitt til skal gis bort til en av mine lesere. Bare legg igjen et lite pip i kommentarfeltet. Også med mulighet for ekstrapremie av gjør-det-selv-typen. Jorull skal få trekke vinneren, det gjør hun til helgen.

47 kommentarer:

  1. AHH. Jeg liker engler jeg også. Og dine var ekstra praktfulle. Jeg var en gang i en eldgammel katedral i Bergamo i Italia. Der var det bittesmå engler i tusenvis som slanget seg langs veggene - og på 18hundretallet en gang (tror jeg det var) hadde en prest tatt seg tid til å hogge av hver eneste lille tiss. Tragisk var det, men jeg måtte jo le.

    Klart jeg vil vinne pusesokker. Og så må du komme innom meg og legge igjen en kommentar på Huldresleppet mitt. Ingen engel, riktignok, men de trengs de og.

    SvarSlett
  2. Her var det englar av ymse slag, ja.
    Ganske spesielle dei flygande, som må delvis sladdast.
    Ein trekking vil me sjølvsagt vere med på......kattesokkar hadde vore stas.

    SvarSlett
  3. Engler er kjempesøte!
    Jammen godt at presten i Bergamo ikke finner veien hjem til deg. De svevende englene var jo noe "vovede" som eldre, pene damer i Stavanger ville sagt:o)
    Jeg likte imidlertid dem også!

    Og du frister oss med kattelesta?
    JA, det har jeg lyst å være med på!!!

    SvarSlett
  4. Hehe, ler godt av kommentaren til Liv om de "vovede" englene- som om jeg sku sagt det sjøl! Koselig med engler, og spesielt koselig med de tre levende englene dine tenker jeg... Kattelesta ønsker jeg gjerne, så jeg blir med!!! Ha en flott og englete uke ;o)

    SvarSlett
  5. Her hos meg er det også masse engler. Har mange framme heile året og nokre spesielt til jul.Eg begynte på eit par kattelester i dag, men er ikkje ferdig med fyrste enno. Ha ei fin veke! Eg har og boka om fredagsstrikkeklubben

    SvarSlett
  6. Dette var så absolutt "heilårsenglar", men eg trur eg hadde tatt vekk eit par av dei akkurat i jula... ser så tydeleg at dei har nokså mørke venger. Eller forresten,heilt svarte er dei dog ikkje så då kan dei vel alltids henga der å dingla i jula også..
    Kjempeartig blogg du har!
    Ha ein fin-fin dag!

    SvarSlett
  7. Pip....
    he he:-)
    Klart jeg har lyst på kattelester:-)
    Vil også si at det var en genial ide å høre på lydbok når du strikker:-) Selv bruker jeg å se på TV, hvilket som oftest ender i enkel sokkestrikk - må jo ha øynene på skjermen... Men nå skal jeg jammen heller høre krim på pc'en:-D
    Takk, Muffin!

    SvarSlett
  8. Her piper jeg høyt og tydelig!! Vil jo gjerne ha pusekattsokker:)
    Ellers morsomt med strikkelydbok, det må jeg sjekke ut. Nå er det straks klart for å begynne på fiske-sokker og votter her, må bare gjøre ferdig genseren som er på pinnene nå.
    Ha en herlig dag!
    Klem fra Elisabeth

    SvarSlett
  9. Hei. Engler er et must i mitt hjem, her blir ikke alle pakket bort til jul , men får stå fremme å spre litt englestøv i hjemmet mitt som jeg mener er et støv av det gode:)
    Har gitt deg en award, men ser du har fått fra før, men mitt budskap til deg er at I love your blogg som flere av oss gjør:)
    Du gjør meg inpirert til både å få lyst til å lage egne mønster og å strikke dine.
    Ha en GOD KREATIV DAG:)

    SvarSlett
  10. Så mange fine engler du har, nudistenglene var da tøffe.
    Kattesokkene var stilige, så jeg piper litt jeg også. Ha en flott dag!

    SvarSlett
  11. Nydelig engler du har fått i morsdagsgave! nudistengler er morsomme greier, uansett om bloggen er anstendig eller ikke;)

    og du må ikke nevne kattesokkene, jeg har sååå lyst til å sette i gang med strikkingen, men har ikke tid enda.. hehe det evige problemet -tidsnød;)

    Håper du får en flott og kreativ uke!!

    SvarSlett
  12. Å! Likte de nudistene jeg lol, de var kanskje litt "søte for viderekommende" men;-) og så viser det seg nok en gang at helt naken er mer anstendig enn å ha glemt truse under kjortelen, hehe, virkelig!!

    Den tovaengelen var også veldig fin forresten, blir litt inspirert jeg gitt....

    SvarSlett
  13. Sikke dejligt selskab du har af dine engle omkring dig. Har aldrig set nudistengle før. Jeg tror ikke de findes i Danmark.
    Jeg er vild med dine vanter - sikke nogle flotte møndstre du kreerer.
    Hilsen fra Sjælland
    Annie

    SvarSlett
  14. engler er noe jeg og har som lidenskap....jeg beundere mange av mønstrene dine....du er veldig flink

    SvarSlett
  15. Det er fantastisk fine vanter og sokker, du laver, og opskrifterne er godt skrevet. Jeg har lige strikket fiske-vanterne efter din opskrift og har lyst til at prøve mere.

    SvarSlett
  16. Som bokelsker sier jeg meg enig i kritikken av Fredags strikkeklubben.
    Jeg har også engler rundt om meg og tror de stadig strekker ut en hjelpende hånd.
    Vinnerlykke har jeg ikke, men håper jeg har hell i kjærligheten ;)Sokkene var uansett kjempe fine.
    Ønsker deg en god kveld!

    SvarSlett
  17. Nydelige engler.Award til deg i bloggen min.

    SvarSlett
  18. OM DU VISSTE HVOR MANGE ENGLER JEG HAR I STUA.... ÅRET RUNDT!!! PAKKER BORT NOEN ETTER JUL, MEN VELDIG MANGE BLIR IGJEN!

    Jeg syns du er en engel, du også, Jorid, det vet du! Jeg var på sykehuset igår, og jeg hadde en koselig prat med ei fra Svolvær og ba ho gå inn å kikke på bloggen din... Spent på om ho finner deg.
    Du har så nydleig blogg, og så mange gode ideer, at jeg er sannelig glad DU fikk awarden fra Besta. Den fortjente du!
    Artig og spennende innlegg, dette her... får følge med hvem som blir varm på beina :))
    God onsdag! Jeg skal ile til mamma! Vi har jo EN ting felles, du og jeg, vi har mamman vår på Ørnes :) Ha det godt!

    SvarSlett
  19. hei
    dette er et litt nytt medium for meg, men veldig morsomt å lese. mange supre oppskrifter og tips. Jeg som trodde jeg var litt "rar" med alle englene mine... deilig å være i kreativt fellesskap med så mange engler. tiden strekker ikke til akkurat nå, men snart...klem fra en Hurumjente

    SvarSlett
  20. Hei :) Så kos å ha mange engler :) Ville gjerne hatt det selv. Du lager veldig mye fint forresten, legger deg te i bloggen min så stikker jeg sikkert innom igjen :)

    SvarSlett
  21. Du ER en engel du, som lager så mange fine strikkemønstre som så mange har glede av!

    Men toppen av kransekaka hadde jo vært et par sokker fra deg, da! Jeg melder meg herved på i konkurransen!

    SvarSlett
  22. Hei, Har en utfordring til deg på bloggen min. Ta en titt innon og se hva det er :)
    Herlige engler du har :)
    hanne

    SvarSlett
  23. Jeg gir gjerne et pip ifra meg , alltid spennende å være med på en trekning. Dessuten er det du kreerer sååååå utrolig flott.

    SvarSlett
  24. Kan jo ikke anna enn pipe da!
    God helg til deg og englan og Jorull så klart :)

    SvarSlett
  25. For noen fantastiske sokke og vottemønstre du har lagd. Jeg er full av beundring. ;) Ha ei flott helg.

    SvarSlett
  26. Tusen takk for fine ord. God helg!

    SvarSlett
  27. Mange spennede engler her! Jeg har også en smule englemani - men hos meg viser de seg bare hver jul...
    Den boka leser jeg nå for tida på engelsk. Har sansen for den sjøl om den ikke er noen litteraturpris-kandidat.
    Riktig god helg!

    SvarSlett
  28. Så mange fine engler du har. Jeg blir ikke enig med meg selv om jeg liker engler så godt at jeg vil ha noen...., har jo sydd noen lappeting med engler på, men de lir av en eller annen grunn alltid gitt bort... Så enn så lenge er det ingen englepynt i mitt hjem. Men kanskje en dag. God helg.

    SvarSlett
  29. Herlige englar! Eg er veldig glad i englar, men har ikkje kome i siget med å pynte med dei heile året. Skulle gjerne sett engelen uten sladd også, eg... Det er noko litt vanvittig med det:)

    Kattelestan skulle eg gjerne hatt;)

    SvarSlett
  30. Hei, no e'kje æ veldig begeistra førr engla (synd æ ska være så ærlig skrudd sammen, no blei æ vel diskvalifisert umiddelbart), men de der nudistan av d folkelige slaget va faktisk morsomme. Ellers så e jo fristelsen med en konkurranse stor, spesielt når premien e så fin :0)

    SvarSlett
  31. Melder meg på trekningen jeg og :) Syns de var morsomme de voksne englene jeg, ikke så ofte man ser de modellene. Det er akkurat som med dagens filmstjerner, det er bare de unge og vakre som blir vist fram!

    SvarSlett
  32. Pip! Jeg er selvsagt også interessert i kattelester! Engler har jeg nok et ambivalent forhold til. I min spede ungdom hissa jeg ei dame på jobben opp fordi jeg hadde strykemønster foran på skjorta mi: Engler! Ellers var det ei herreskjorte med avklipte mansjetter og krage, sydd sammen i ryggen(tidl. foran), farget rosa. Og med engler på brystet....

    SvarSlett
  33. Er innom bloggen for å kikke på mobilbuksa du har strikket, den var stillig. Jeg elsker jo katter og har selvfølgelig kjøpt mønster på kattevottene av deg, men så er det det da at jeg er kjempedårlig på strikking med to farger. Ser titt og ofte på mønsteret og drømmer meg bort. Hadde jeg vunnet sokkene, ja da hadde du vært en engel i mine øyne:-) Hilsen fra Baddie og kattene LilleMy, Luna og Nemi.

    SvarSlett
  34. Et lite pip fra meg også - jeg er glad i engler, men har dessverre ikke mange.
    Og katter...
    Så eg vil gjerne være med på trekningen.

    SvarSlett
  35. Hihi. Krølle var et fantastisk navn på en stripelset hund. Jeg har faktisk en krøllete katt, men hun heter noe helt annet.
    Beundrer virkelig designene dine.
    Ha en fin helg!

    SvarSlett
  36. Er stor englefan jeg også! Pippip!

    SvarSlett
  37. Så mange og så flotte engler! Jeg er også veldig glad i engler, og det finnes noen eksemplarer rundt omkring i huset. Og heldigvis finnes det mange engler blandt oss!
    Psst! Dine katteoppskrifter har blitt populære her i nærmiljøet. Kjempemorsomt, synes jeg, for de er virkelig kjempefine! Dessverre alt for kompliserte og innviklete for meg, jeg får bare nøye meg med å beundre dem!

    SvarSlett
  38. Nydelige engler, kattemønsterene dine er så flotte. Ha ei fin helg.

    SvarSlett
  39. Her var det mange flotte engler må jeg si.

    SvarSlett
  40. For noen herlige engler, da!!! *ler*


    Og jeg digger alle vottene og lestene dine, så tanken på å vinne et par frister STORT! =)

    Og det er alltid koselig og komme innom deg! =)

    SvarSlett
  41. håper du har hatt en fin valentindag sammen med din kjære og Jorull!

    SvarSlett
  42. Flotte engler du har:) Jeg er så glad i engler, tror jeg er arvelig belastet, min mor har de overalt nemlig:) Nydelige katte sokker det er så sødt med pote under foten.
    God helg til deg og dine.

    SvarSlett
  43. Så kjekt med lydbok mens du strikker, da går det jo an å pause hvis det kommer vanskelige deler i mønsteret. Kanskje jeg må prøve en gang. Spørs om jeg må få meg en bærbar cd-spiller først...

    SvarSlett
  44. Lydbok er et must for strikkere, og det høres ut som du har kost deg. :)
    Fortsatt god helg!

    SvarSlett
  45. Så snill du er. Blir spennende dette her. :o)

    SvarSlett
  46. Vinne kattelester? Hvem vil ikke det? De er kjempestilige, og du lager så mye annet fint også.
    Hvis jeg ikke vinner får jeg heller bestille mønster og strikke dem selv....

    SvarSlett
  47. Å så flotte engler.Jeg også er veldig glad i engler.Kanskje vi får se et votterpar eller sokker med engler på etterhvert.

    SvarSlett