29 oktober 2009

Nyhet i butikken min!

Mens deigen står og eser opp rekker jeg en kaffekopp.Etter flere henvendelser har jeg lagt ut tegningene til disse frodige bakedamene i mønsterbutikken min.
Damene koster bare 30,- for begge. Og ja, man trenger vel strengt tatt begge to, en til å legge over deigen, og en til å dekke over bakverket etter hvert som det kommer ut av ovnen?
(Pek på bildene for tydeligere tekst.)
Med riktig mengde mel og gjær kan man lett bli populær!
I skrivende stund henger de ferdigsydde damene mine på snora til tørk, og jeg vet ikke helt om de skal bli bakeklede, brikker, motiv på forklær eller en motiv til en høyre og en venstre kjøkkengardin. På bildene her er tegningene sterkt forminsket, derfor så tåkete... for originaltegningene er vakkert og nøye tegnet med min beste tegnetusj, hvert motiv er 20 cm i diameter.

Det er nesten mer arbeid med å lage mønstrene enn å sy dem. Og tenk at nå sitter jeg inne med en bestilling på motiv til en juleduk... vet ikke helt hvordan det skal bli.
Forslag, anyone?

18 kommentarer:

 1. Og vi sier ei kai, hvis du mener den i fjæra...
  Juleduk fra deg?
  Noe med en nisse som svømmer fra øy til øy? Eller kanskje han driver med øyhopping? Ja! ;-D)

  SvarSlett
 2. Skulle gjerne ha kjøpt de, men har ikke paypal lenger. Sluttet med det for et par år siden da kontoen min ble misbrukt pga paypal. Hva gjør jeg da ??

  SvarSlett
 3. Du må jo ha med "reinan" - nå skulle du HØRT meg og ikke LEST meg... For jeg elsker å si "schreeeeinan" (litt sånn finnmarks-dialekt-aktig altså) - og så må du ha en tykk, smilende nisse med MASSE skjegg og hans familie. Det må være stjerne klart og pappa-nissen er kanskje på tur ut med gaver:)

  Uff, tullekommentar, men du skjønner kanskje hva jeg prøver å formidle? He he... (Hvis du gjør det kan vi jo dele rom på den institusjonen som måtte passe en slik tilstand:))

  Ha en strålende dag, min venn! Klem:)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for mønster, Jorid. Skal nok lage baksteklede, ja:)

  Håper du kommer med mer etter hvert.
  Klem.

  SvarSlett
 5. Åhh -jeg ønsker meg et rampete og frodig englekor. Men jeg kan tenke meg at Jorull og Bærtil har lyst til å se hyrder som passer godt på sauene sine

  SvarSlett
 6. Takk for at du er så innmari grei og lager disse mønstene, slik at de av oss andre, som ikke er fullt så stø på hånden med tegneblyanten (eller tusj'n), også kan få glede av å brodere disse søte motivene.
  Ønsker deg en fin og kreativ helg :o)javascript:void(0)

  SvarSlett
 7. Så fine disse motivene er, veldig glad for at du har lagt dem ut for salg. Flotte gaver til dem som har det meste...


  klem ¤

  SvarSlett
 8. Vet du, jeg er så glad for at du blogger! Du er en inspirasjonskilde uten like, og jeg blir i så godt humør hver gang jeg har besøkt deg - full av arbeidslyst blir jeg også - ja hobbyarbeidslyst altså :-) Jeg smugleser ofte, og er ikke flink til å legge igjen kommentarer - men i dag vil jeg bare si tusen takk! - Og bildene med overbefolket øy er råstilige!

  SvarSlett
 9. Herlege motiv som kan brukast til litt av kvart! Og du er jo superflink til å teikna :)

  SvarSlett
 10. Engler please!!Men, av de orginale typan som bare du kan lage.Ser fram tel en Muffinsjuleduk!!!
  Super takknemlig for å få kjøpe mønster av deg, det er så vanvittig bra at du vil dele med oss ikke tegnende.

  SvarSlett
 11. Jeg er imponert over din fantasi og kreativitet. Koselige mønster!

  SvarSlett
 12. Juleduk med engler hadde vært fint. Spesielt engler etter din hånd for da blir de garantert fine... Du er så flink. Skal innom og bestille tegningene, må bare grave frem paypalen igjen. Den har visst gått i dvale...

  SvarSlett
 13. Så flotte mønster,er jo kjempelurt med stichery i butikken! Kommer det noen julemotiv i butikken også?

  SvarSlett
 14. Koselige bakedamer - disse tegningene har du jammen gjort deg flid med.

  SvarSlett
 15. Herlige bakstekoner" *løper til butikken*
  Rampete englekor hørtes bra ut i en juleduk!

  SvarSlett
 16. Ærlig talt og du store min... Nå har jeg vært inne i butikken din og der er det jammen masse flott. Men prisen da jente, PRISEN... Du må da doble prisen minst, du er underpriset!

  SvarSlett
 17. Tusen takk Muffin! Jeg har kjøpt mønstrene av deg. Ble så glad når du hadde lagt inn melding på bloggen min om at du skulle selge mønstrene. Men helt enig med 9na over her, altfor billig, du må doble minst!!!!!
  Hadde ikke paypal, men det gikk fint uten (tror jeg i hvertfall)
  God og kreativ helg til deg!

  SvarSlett
 18. Tusen takk for at du har lagt ut mønstrene..
  Bare vente til lønna er på konto, så kommer jeg på besøk i nettbutikken en tur :)

  SvarSlett