14 januar 2012

Hjem fra butikken

En enkel hverdagsting kan også være artig å se på, syns ikke dere også det? Her har vi filmet hele veien fra butikken og hjem, en vanlig dag. Eller en nesten vanlig dag, det var jo fredag 13 :)Ha en fortsatt fin helg!
Hilsen Muffin

9 kommentarer:

 1. Gyyys;0) (Smuk vej du har hjem)

  SvarSlett
 2. Morsomt!! Du har litt mer vinter enn oss her i Oslo!! Men det så ut som et hyggelig nabolag!! Ha en fin helg!! AnneK:-)

  SvarSlett
 3. En guidet tur på denne måten har jeg ikke opplevd før. Morsomt! Ser dere har fått mye snø og skikkelig vinter. Her er dette fortsatt mangelvare.

  Takk for turen i vinterland :)

  SvarSlett
 4. Ka sny dåkker har! Men æ veit jo korsn det bruka å vær på dein sia a byen der du bor. Æ bodd jo litt meire urbant då æ bodd i din by. Her e det nesten ikkje nokka sny, dein hoill visst på å regna vekk, for i sta då æ va ute og fyilt diesel, så drøppa det på bilruta. Nu e det over træddeve grader her i stua, førr då æ kom heim hadd HAN fyrt i ovnen. Ha ei koselig hælg!

  SvarSlett
 5. Dåke har jammen meg masse snø her er det bare bakker og veier ha ein fin kveld klem frå meg;-)

  SvarSlett
 6. Stilig!
  Mæn dokker har meir sne einn vi har
  i Nord-Troms!

  SvarSlett
 7. Takk for turen :) En morsom ide. Koselig å se vinter og snø på film, her er det bart. Men jeg er visst blitt gammel for jeg synes det er deilig så lenge det ikke er snø. Vi har jo noen vintermåneder igjen så det kan ennå bli nok av det her også. Ha en god dag i snøen!

  SvarSlett
 8. Tusen takk for turen heim frå butikken ! Artig påfunn :) Nydelig blå vinter:)

  klem

  SvarSlett
 9. Heia:)
  Jeg ble med deg hjem, jeg:) Når du bor helt der oppe kan du jo bli veldig sprek om du løp til butikken, he he. Du har mer snø enn vi har her hjemme i Meløy forresten. Artig film.
  Hilsen Lovise.

  SvarSlett