03 februar 2012

Fredag: gode snurra og artig søm

Man kan ikke sitte og strikke og hurke hele dagen, for da kan nok tomlene falle av. Det kjennes iallfall sånn ut, derfor har vi heller brukt fritiden i dag til å bake litt før gullrekka starter. Pizzasnurrer, en av mine favorittoppskrifter. Etterpå skal dere få se noen fine sygreier!

Det man trenger til pizzasnurrerHer har vi handlet inn og alt er klart til å gå i gang med pizzasnurrene. Revet spekeskinke og pepperoni fra Grillstad er fantastisk gode råvarer, det samme er Apertina fetaost i olje med soltørket tomat! Og solsikkeolje, et par skjeer i deigen og den blir som silke...

Bare de fineste råvareneOg de lange små løkene, tror de heter luksusløk men de hadde glemt å skrive på posen hva innholdet heter. Uansett, her lager vi fyllet.

Bake og rulleDeigen ble kjempebra og fin å arbeide med, det blir den alltid når man følger min gode oppskrift :)

Kom og spisVi laget mange, hele den store oppskriften, det er lurt så får man brukt opp alle ingrediensene. Klarer man ikke å spise alle kan man jo slippe resten i fryseren, jeg setter de som er til overs i kjølerommet, så blir de på mystisk vis borte i løpet av helgen.

Klikk på bildet for oppskrift på verdens beste pizzasnurrerOppskriften er nøye utprøvet og står på print i papirbloggen min. Den samme oppskriften går fint til pizza eller calsone, alt etter hva man har lyst på. Klikk på bildet så får du se nærmere, kanskje du også har lyst på snurrer? De er iallfall super gode og blir borte vekk på 1-2-3!

Så litt sysaker.

Ubesvart meldingJeg har lånt bilder fra Facebooksida til Lappedilla, ja jeg har spurt om lov men tror dere jeg fikk svar på meldingen? Jeg har iallfall spurt.

Oppmuntrende underlagSe her, det jeg ville vise er disse fine koppunderlagene, eller hva det var de kaltes. "Mugrug", sier de på engelsk. Dette er en materialpakke, man kan velge enten rød eller svart.... og her har jeg fått bidra med å tegne de fine og oppmuntrende tekstene :) Det er 8 forskjellige. Materialpakken kan du finne her.

Alt ordner seg
-Tenk å ha en pung med den der "Alt ordner seg" på, sier jeg til Hanne, og før jeg har sagt mer er hun i gang med å brodere. Og før jeg har blunket er pungen helt ferdig.

Ha en fin helg, og husk at alt ordner seg.
Iallfall sånn rent praktiske saker :)
Hilsen Muffin

17 kommentarer:

 1. ååååå.. De pizzasnurrene så gode ut!!! mmm
  Stilige mugrug og pung!!:o)
  Riktig god helg!
  klem fra odin

  SvarSlett
 2. Må sei eg er innponert over papirbloggen din! Må prøve desse pizzabollane. Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 3. Å, det så godt ut - det må jeg prøve! God helg!

  SvarSlett
 4. Nå ble jeg sulten!! De pizzasnurrene så utrolig gode ut!! For en sjarmerende oppskrift. nå i disse datatider er det få med så forseggjorte bøker;)

  SvarSlett
 5. Syntest både koppeunderlaga og punget var herlege!
  - :-D8!!! jadå, naturlegvis såg snurrane fristande ut - men eg likte nok siste delen av blogginnlegghet best!

  SvarSlett
 6. Mmmm, nå ble jeg sulten. Oppskriften er lagret elektronisk her hos meg, da er jeg iallefall sikker på at jeg finner den igjen. Koselige småhåndarbeider du viste frem også, tror jeg må gå og sy litt! God helg! (Hils Jorull og si at hun må passe på at hun ikke får saus i pelsen!)

  SvarSlett
 7. De pizzasnurrene må jeg prøve, det blir jo moro bare å lese oppskriften. Takk! Hanne er en god venninne som alltid er blid og positiv. Bare si til henne at GUDRUN sa det var ok! He-he... Tror jeg må bestille materialpakken, mine mugrugs er kjedelige, ser jeg nå.

  SvarSlett
 8. Mmmmm... De pizzabollene ser kjempegode ut! Må definitivt prøves. Det er noe mystisk med hjemmebakt gjærbakst, det bare forsvinner på uforklarig vis. Her i huset er "barkebrødet" utrolig udrøyt. - og den lange luksusløken heter sjalottløk. God helg!

  SvarSlett
 9. Nammenam...

  Vi pleier å lage pizzasnurrer, men det er alltid spennende å prøve nye varianter. Fetaost er jo godt, mmm...

  Får stikke på kjøkk utenet før jeg sikler i tastaturet her, hihi. Ha en god helg. :)

  SvarSlett
 10. Oppskrift på snurrer kopiert ut og satt i kladdebok i lag med mi gamle ;o)Bruker nesten samme deigen, de er stor suksess her i huset,æ har ikkje prøvd med fetaost og det spis ALLE i huset ;-) Må prøves! Fortsatt god helg, klem

  SvarSlett
 11. Så mye fint du viser, både for øye og gane. Likte spesielt godt pungen med treffende tekst :)

  SvarSlett
 12. Mmm, så godt, og så flott papirblogg du lagar. Så nydeleg handarbeid, og koselege tekstar :) God helg :)

  SvarSlett
 13. Så gode de snurrene ser ut! Pizzasnurrere er undervurdert ;)

  OG så fine koppunderlag - herlige tekster!

  SvarSlett
 14. Mmm... mye godt for både øyne og gane her! Og litt å tenke over i tillegg...
  Som vanlig: en skikkelig "treat" å kikke innom bloggen din!

  SvarSlett
 15. Jeg vil prøve snurrene :)
  Skal deigen heves?
  Evnt. før fyllet haes på?
  nam nam gleder meg :)

  SvarSlett
 16. Jeg har prøvd de pizzasnurrene
  De er kjempegode å den deie er veldig lett å kjevle men lit vanskeligere å lage uten son mokser. det er vell bare å bruke rå kraft ;)
  brukte ikke fetaost men det går bra de var veldig gode like vell.

  SvarSlett