26 oktober 2008

Drømmehuset

Sjå ka vi ha kjøpt!
Muffins Lysthus
Lysthus....
Per dags dato er det helt flatt og i utallige deler, men en vakker dag så står det der, til våren en gang.
Da skal vi sitte i lysthuset våres og bare drikke te og spille på gitar. Kanske jeg skal sitte der med staffeliet også, og være full av inspirasjon til å male fine bilder.
Utenfor skal det være mange blomster, fuglene skal synge og gresset skal være grønt.

Fint å ha noe å drømme om når det snart står november på kalenderen. Håper vinteren går fort og smertefritt. Jeg skal bruke tiden til å finne en hane som kan stå på taket og vise vindretningen.

9 kommentarer:

 1. Da bi sekkert fint og koselig. Traff di mor forresten. Så koselig...viste ikke at du var datter hennes. Ha en fin søndag. Håper det stilner av med vinden snart, er å passer barnebarn og det var en som var så vær redd så jeg måtte stå opp.

  SvarSlett
 2. Jeg har alltid lurt på hva en gjør i et lysthus, men nå fikk jeg jo noen forslag. Ikke det at jeg har et slikt, men i tilfelle jeg en gang skulle få et.... Fint å ha noe å glede seg til!!!

  SvarSlett
 3. Gratulerer Jorid, Dit skal jeg komme på kaffebesøk, neste sommer!
  Ha en flott ...om enn regnfull søndag!
  Klem Gry : )

  SvarSlett
 4. Flott! Og da har du vel allerede drømmehagen, som har plass til et lysthus.. Det ser storveis ut!

  SvarSlett
 5. Heia Muffin.
  Jeg ser for meg at du sitter der ute og koser deg og nekter å komme inn til kvelds. I lyse sommernetter kan det jo bli vanskelig å bryte opp:)
  Jeg har også drømt om et lysthus, men skal heller få et grillhus. Ikke for å spise så mye grillmat, men for å få tenne bål og kose meg med det hele året. Gleder meg til det. Det kan nok bli sene kvelder på meg også da, og mye deilig bållukt, he he.
  God søndag til deg.

  SvarSlett
 6. Halve moroa er jo å starte med deilige med bilder i hodet...

  SvarSlett
 7. Så koselig med lysthus - gratulerer. Det blir sikkert kjempeflott når dere får det ferdig. Ønsker meg sånt, jeg også - (men det gjør ikke gubben) :-D

  SvarSlett
 8. Så koselig! Mine hyttenaboer her også ett slikt hus. Det er sååååå koselig. Men ta av en liten krok til godstolen din!!!! For benkene er beregnet for veldig friske rygger...

  KLÆMMA

  SvarSlett
 9. Å det var flott, jeg drømmer også om lysthus, håper jeg får drømmen i oppfyllelse en dag. Lykke til med å få det slik du drømmer om

  SvarSlett