20 oktober 2008

Muffins favoritter

Beste bilder
Anne Gundersens hjemmesideAnne har nettopp oppdatert hjemmesiden sin, og lagt inn noen fantastisk fine bilder. Og jeg fikk se dem først!
Her har hun mikset og trikset, og blandet maleri, foto og digitalkunst. Resultatet er noe du bare må se, klikk på bildet med det spennende huset.Beste nettsted

Ravelry
er mitt favorittnettsted for tiden, et mekka for folk med strikkedilla.
Meld deg inn og nyt.


Ukens favorittplate

Tobben og Ero
Gode gamle Tobben, gode gamle Ero. Og alle de gode gamle tekstene! Den over er av Piet Hein, en god trøst i hverdagen for de av oss som ikke helt får arbeidet unna,
men sitter og blogger utover kveldene
.


Ukens mest kreative håndarbeid

Mekkehjørnet
Erica har laget fine dyr med målebånd inni, dra i det ene øret og det blir en meter :-) Kjempeartig, besøk bloggen hennes for å se flere fine dyremålbånd.


Favorittfilm

Miss Potter med Renèe Zellweger i hovedrollen.Miss Potter og boka mi Denne filmen handler om den engelske barnebokforfatteren Beatrix Potter. (Hun med Peter Rabbit og alle de fine dyrene) Å, denne filmen er så søt. Og den nydelige tittelsangen med Katie Melua, ja den kan kjøpes på iTunes.
Boken til høyre på bildet er det faktisk jeg som er forfatteren til, så dere forstår jeg føler meg litt beslektet med Beatrix Potter :-)Ukens minst vellykkede håndarbeid

Halsvarmer ha ha
Den favoittprisen tildeler jeg meg selv. Dette skulle bli en halsvarmer. Ved nærmere ettertanke vil jeg heller fryse på halsen. Minner mest av alt om et skjelett i fullstendig oppløsning. (rekke, rekke)


Men når det gjelder prisen for
Ukens favorittblogg,
går prisen til Ullhedina. Kanskje det er all den morsomme selvironien, ja jeg kjenner meg ofte igjen da.
Ullhedina


Blogg med høyest trivselsfaktor

Klikk for å gå til Englekyss
Det er bloggen til Gry. Har du litt rot i krokene og ikke trives så bra i din egen stue, stikk innom Englekyss, der hersker det bare idyll.


Ukens mest etterlengtede

LG SecretJobber du i Posten? (eller heter det Bring)
Kanskje du da vil være så snill å se om du ser pakken med min nye LG Secret mobiltelefon, jeg venter på den og vet at den befinner seg hos dere ett eller annet sted. Ikke det at jeg har ventet så lenge da, for all del.

Gleder meg masse!

13 kommentarer:

 1. Næmmen næmmen! Tusen takk Muffin, det der det varmet virkelig. Så hyggelig og koselig og alt mulig positivt og arti. Spesielt akkurat nå som jeg sitter her nedsyltet med både nesa og hele hodet i en klut.

  Tusen, tusen takk og stor klem til deg fra meg. (Bakterier overlever ikke i etern, så det er helt trygt.)

  PS. Stilig telefon. Sånn har jeg også! ;)

  SvarSlett
 2. For en fantastisk morsom og innholdsrik blogg.. Virkelig trivsels faktor her. Takk for titten..hit må jeg igjen! Ha en strålende uke!!

  SvarSlett
 3. Hei. Den boken du har laget har vært favoritten til alle mine barn når det gjaldt læring før skolealder! Burde nesten sende de til deg for autografering... Hi hi hi. Ha en flott uke. Klem, Irenesol

  SvarSlett
 4. Hei Muffin, det er bare en ære å bli nevnt hos deg :) Om et par år er det nok Mikkels tur til å titte på boka di, da sier jeg som Irenesol: signert eksemplar, takk! Hehe.

  SvarSlett
 5. åj... for en side du har linket til (anne gundersen). Ble helt forelsket i lykkens hus! Og siden ble sporenstreks lagret i favoritter på bloggen!

  SvarSlett
 6. For ei herlig liste du har laget. Vanskelig å gå ut av siden din igjen, det var så mye spennende å se/lese. Men matpausen går ubønnhørlig mot slutten, så det må jobbes igjen. Men kommer garantert tilbake igjen!

  SvarSlett
 7. Så mye flott du lager! Jeg falt pladask for hjertevottene, og kjøpte mønsteret med en gang. Gleder meg til å strikke SÅ nydelige votter.

  SvarSlett
 8. Spennende å lese om favorittene dine - en ide til etterfølgelse, kanskje ;-)

  SvarSlett
 9. Takk for mange gode tips!

  SvarSlett
 10. Vad heter du på Ravelry? Vore kul att hitta dig och se vad du gör.
  /Efwa

  SvarSlett
 11. Så søt du er Jorid, tusen tusen takk!! : )

  Idyll og idyll... Kenneth har vært å kjøpt en diger flatskjerm...så nå står den andre digre tv'n midt på stuegulvet...lurer på hvor han har tenkt å plassere den..også har han stekt kveite til middag, så det stinker i hele huset... men ellers så har jeg det bra. Maler du mye til utstillingen?
  Ha det så fint, klem Gry : )

  SvarSlett
 12. OI! Nå når jeg surfet litt i bloggen din, så fant jeg ut at vi faktisk har ett eksemplar av boka di i hus! Eldstemann fikk den til jul, han har ikke fått sett så mye på den, men jeg må si at den virker veldig bra og perfekt for min snart skolegutt!

  SvarSlett