21 november 2009

Veven hennes Ditte

Veven hennes Ditte
I kveld kom det et dypt "Pjuhhh!" langt nede fra hjerterota til min datter.
Pjuhhh-et markerte at veven hennes nå endelig er ferdig.
Den hun har holdt på med i  mange dager i forbindelse med en oppgave på høyskolen.
Først snekret hun veven selv, så tegnet hun motivet - som hun videre måtte gjøre som papircollage, så var det renning og veving av prøveremse, så veving, festing av tråder og renning på baksiden. Veldig, veldig mye arbeid med andre ord.

Som den stolte mor må jeg jo vise alle hvor fint det ble!

17 kommentarer:

 1. Så utrolig stilig, fantastisk flott :D skjønner at du er stolt av datteren. Hun har gått en god skole og arvet noen flotte hobbygener tror jeg :D

  SvarSlett
 2. Kjempefint bilde!
  Jeg ser ei orangehåret jente med mørke øyne. Hun har brun lue og brunt skjerf med blå frynser.
  Hun er ute!
  Og var det ikke det, så var det slik jeg tolket bildet...
  Mamma Muffin kan være stolt!
  Klem til to kunstnere!

  SvarSlett
 3. Imponerende! Eplet faller ikke langt fra stammen :-)

  Kreativ og dyktig jente som har jobbet godt her!

  Ikke rart du er stolt, Muffin Mamma :-)

  SvarSlett
 4. Det kan du trygt gjør... vis oss, mein e. Lure på ka glunten gjør (foruten å ta gode bilda).. han har vel noe fra mora han og...

  Ditte har hvertfall vært utrolig flink. Stolt kan du vær, men det må sannelig ho også vær. Tenk se tell, snekre først. Billedvev e ikkje lett, ha gått kurs...
  Har en ståanes på loftet? et stativ... vil ho kanskje ha det?

  SvarSlett
 5. Å! Jeg er imponert. Jeg har en liten vev stående (som jeg IKKE har lagd selv), men ikke om jeg får til noe som helst på den. Så dere har god grunn til å være stolte, både datteren og deg som har videreført genene dine. :)

  PS Takk for forklaringen på det med halen, jeg hadde kommet til å gått uopplyst gjennom livet hvis det ikke var for deg. ;)

  Ha en flott søndag.

  SvarSlett
 6. Er det Hufsa? Fantastisk bilde og TENK at hun har snekret veven selv - IMPONERT!
  Klart du er stolt mamma - jeg er sikker på dere er til stor inpirasjon for hverandre, så gøy det må være:)

  Ha en strålende søndag, Muffin og hils den talentfulle datteren din og si hun har fått "stjerne i boka." - og sikkert god karakter på prosjektet...

  Klem

  SvarSlett
 7. Ein kjempefestleg vev. Ho, og du, kan vera riktig stolt av resultatet.
  Ha ein flott sundag!
  Siri

  SvarSlett
 8. Kjempeflink jente, og så fint og jamnt ho har vevd og. Forstår godt du er stolt mamma! Ein fin søndag til begge to :)

  SvarSlett
 9. Det ble et fint resultat, skjønner at du er stolt mor. Tenker med gru på min vevoppgave da jeg tok forming på lærerskolen. Det ble da et bilde til slutt, men du verden så langtekkelig arbeid det var :)

  Ha en fortsatt fin søndag!

  SvarSlett
 10. Imponerende. Tenk å ha stått for alt, fra produksjon av veven og sluttføringen av selve vevprosjektet. Du har virkelig lov til å være en stolt hønemor. Ønsker dere begge to en riktig god søndag :)

  SvarSlett
 11. Hei Muffin!
  Vet du - dere er så flinke hele gjengen at jeg blir helt misunnelig her:-) Hils datteren og si at veven var utrolig flott:-)
  Har tittet på alle innleggene siden sist jeg var her - og jeg blir veldig imponert. Juleduken til din mor blir jo bare helt vannvittig flott, og du skriver så morsomt! Jorull er jo bare en herlig figur..hihi:-)
  Keep on the good work!
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 12. Kan godt forstå at du er stolt at din datter, flot vævet billed tæppe, og en skøn prinsesse der dukkede frem fra reolen.

  SvarSlett
 13. Jøss, veven var flott og du har all grunn til å være stolt mor. Håndarbeidsgenene går tydeligvis i arv!!! Ha en flott uke

  SvarSlett
 14. Det er ein kjempefin vev dattera di har laga, flotte fargar. Billedvev er ikkje noko enkel affære. Har en ståande som aldri blir ferdig. Kanskje dette kan inspirere meg til å gjere den ferdig. Motivet er "Fiske" (noko rot eg har funne på sjølv)
  Kan godt tenke meg at ho har hatt mykje å gjere med snekring, prøveremse og papircollage !!

  Ho er som mor si, talentful!!

  Takk for hyggelige kommentarer på bloggen min, det er så kjekt !!

  Ha en fortsatt fin dag, stolte mor !! Det er ein veldig god følese :))

  SvarSlett
 15. Du har all grunn til å være stolt. Her er det lagt ned mye arbeid.

  SvarSlett
 16. Veldig morsomt og bra. Det er ikke tvil om at det hjelper å få inn litt kreativitet med morsmelka:- ) Har vært og tittet litt på bildene dine. Kjempefine bilder og farger. "Legg et lite egg" gjorde meg i skikkelig godt humør. Ellers har jeg strikket veldig mange par av disse vottene dine nå. De er jo så fine.

  SvarSlett