29 november 2009

Ordbilde og advent

julHjerteHva er et ordbilde?  Jo, det er hvordan et skrevet ord tar seg ut visuelt. Ordet JUL tar seg veldig godt ut, det er symmetrisk og fint enten man bruker små eller store bokstaver.  Like symmetriske i formen er de gode gamle julekurvene. To små julemotiver som man kan bruke til mye rart.

snøTrærne tar seg også veldig godt ut, de har fått et dryss med snø over seg. Akkurat passe mengde til at det skal bli dekorativt.
JulehusJulestemningen kom i dobbelt forstand i dag. Vi har pyntet lysthuset med lys rundt taket, adventstjerne og tripp-trapp-stake og klistret rød teip i vinduene. På denne tiden er alt som har med lys å gjøre (og teip) helt tillatt, uansett hvor glorete det er. Sola dukket nemlig ned bak fjellet i går, og tenker seg ikke tilbake før i januar.

StjerneNå kan folk gå forbi nede på veien her og titte opp på den fine blingblingstjerna jeg har hengt opp i lysthuset.
Om jeg har laget noe denne uka? Nei. Bare kantet en liten brikke. Og brodert små julekurver i hjørnene. Av det symmetriske slaget.

Bærtil på brikken

Men jeg har oppdatert hjemmesiden min, endelig! Og gjett om det var masse arbeid.
Forstår godt alle som sverger til blogg, inkl meg selv. Men hjemmeside er hjemmeside og blogg er blogg. Butikken min har jeg også sjaina opp, velkommen inn.

Ha en fin advent!

13 kommentarer:

 1. KOSELIG! Når taket bare blir ferdig skal det blinges her også. Og jeg skal jammen meg blinge opp haveskuret mitt jeg også. Jeg kunne trenge litt ekstra glitter og stas akkurat nå.

  Hjemmesiden din ble flott flott, (så pen du er da, jente!) og jeg blir stadig imponert over hvor mye du har fått til, men jeg savner litt opplysninger om hva som er til salg osv. Man må jo ha noe å spekulere litt på, du vet. :)

  Jeg er i ferd med å brodere Bolledamen din akkurat nå. Henne koser jeg meg med.

  Ha en fin uke da.

  SvarSlett
 2. Hærlighet, så flink du er. Har akkurat sett gjennom hele hjemmesiden din. Supert altså. Maler du med akryl-maling?
  Ha en super dag.
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Visuellt er JUL flott!!!! Jeg er også gal etter grafiske og visuelle uttrykk, siden jeg jobbet innen reklame i mange år. Når jeg får mitt eget hobbyrom, skal jeg styre med det igjen, og ikke bare strikking og garn. Men først må ungene bli store og flytte ut.....noen år til det.
  Kan du komme å pynte litt hos meg også?
  Ha en fin uke.

  SvarSlett
 4. Hei hei - mye og artig inspirasjon hos deg..takk for titten - jeg kommer snarlig tilbake!

  Smil fra KKann

  SvarSlett
 5. Alt du kan, og får gjort! Jeg er veldig imponert! Har akkurat vært inne på nettsiden og butikken din og liker godt det jeg ser. Ha ei fin adventstid i Bodø! Beste hilsen fra Tromsø. Eirin ;-)

  SvarSlett
 6. Ha en kjempefin advent du også.
  Sidene ble kjempefine! :)

  SvarSlett
 7. Tusen, tusen takk for bildet! Det er kommet vel fram, og hengt opp på veggen allerede. Det er et nydelig lite håndarbeid som jeg setter stor pris på.

  Gratulerer med ny design på sidene dine. De ser så delikate og ryddige ut. Jeg beundrer den flotte butikken din. Og så lurer jeg på om opplegget med presentasjonen av produktene er ditt eget eller om det er et opplegg du har funnet på nettet. Dersom det er tilgjengelig for alle, hadde jeg satt pris på om du ville røpe hvor du finner det. Jeg er kommet over et engelsk opplegg som jeg vurderer å bruke. men det hadde vært greiere med et på norsk.

  SvarSlett
 8. Så koseleg julestemning hos deg. Ha ei fin førjulstid :)

  SvarSlett
 9. Det er en liten hilsen til deg inne på bloggen min.

  SvarSlett
 10. Takk for svar om salgsopplegget.
  Håper ikke du syns det var frekt av meg å spørre.
  Det er veldig bra det jeg har funnet fram til, så det går helt sikkert kjempegreit.
  Du er ihvertfall en dyktig dame!

  SvarSlett
 11. Så fint du har det i lysthuset ditt.
  Sett av formiddagen på søndag den 13..... sjekk i postkassen i morgen....
  Ha ei flott adventsuke Jorid.
  Klem : )

  SvarSlett
 12. Jeg vet ikke akkurat om noen bryr seg om listene mine, men du er ihvertfall på topp av min november- favorittbloggliste :)

  SvarSlett
 13. Rart med det lysbehovet!
  Når sola vel har sagt farvel for å lyse på andre trengende på den andre sida av jorda, da tenner vi lamper, stearinlys, nattlys, dagslyslamper og telys...
  ...kom ikke på flere i farten, og nå er det fart her...
  Klem!

  SvarSlett