04 desember 2009

Gardina må man ha!

Ja, det tenkte jeg, og brettet gardinstoffet utover bordet for å klippe det til. Her skulle det bli gardiner! Et stødig og godt stoff, som lå så fint på bordet... ville passet fint til duk tenkte jeg. Fint mønster også, tenkte jeg. Og før jeg egentlig hadde tenkt mer, hadde jeg hentet blyant og tegnet 6 store hjerter i gardin dukstoffet. Så tok jeg nål og tråd og begynte å sy rundt kanten av hjertet, og rundt det mønstret som var inni.

Hjerteduk
Det blir ganske fint, men mye mer arbeid enn jeg hadde planlagt - i den grad jeg hadde noen plan. Det blir vel ferdig en eller annen gang.

Før og etter
Gardina må man ha, og det kan man kjøpe på Kid. Her er før og etter at de kom på plass. Ja det ble lysere i heimen, ingen tvil :)


Lysere til sinns blir man iallfall når man får utmerkelser.
Denne trivelige awarden har søte Torunn gitt meg, tusen takk, nå ble jeg glad!
Den skal gis videre til noen, og det gjør jeg etter hvert.

Bjørnen sover
Felix Baloo sliter seg gjennom mørketiden, han gjør som de andre bjørnene og sover stort sett hele vinteren.
Unntatt når det er mat, da våkner han, og når noen sier t-u-r . (Må stave dette ordet ellers spretter han opp, forresten forstår han det også)

Kaffekjele
En dag mens vi var på t-u-r plukket vi med oss en enebærbusk, den trives godt i min blankpussete kaffekjel. Og ja, jeg har observert at kobber og messing er UT, nå skal det være sølv og hvitt - ser enda til at noen hvitmaler messingstakene sine :)

Blikkengelen under her er heller ikke hvit, den ble med hjem fra Kid, sammen med to av vennene sine.
♥ ♥ ♥ Kos dokker masse! ♥ ♥ ♥
God Helg!

18 kommentarer:

 1. Den duken blir jo flott - og gardinene var fine de også. Og du er ikke den eneste som ombestemmer deg midt inne i et prosjekt. ;) Det er sånn det skal være, du vet - fri flyt.

  Er kobber UTE? Det er det verste jeg har hørt - jeg får vel gå og hive de gamle kobberkjelene mine jeg da - IKKE. Nydelig engel. Hun har til og med vinger.

  Ha en fin helg.

  SvarSlett
 2. Du er nå så oppfinnsom! Gardinene ble kjempefine. Koselig engel også! Kos deg i helga!

  SvarSlett
 3. Gardinduken blir sikkert kjempefin!
  Fine vofsen deres, hmm, den som kunne sovet seg gjennom mørketida... Deilig!
  Bare innom for å ønske deg og dine ei god helg egentlig.
  Klem fra ELisabeth

  SvarSlett
 4. Det blir flotte broderte gardiner (eller duk). Likte einebærbusken i kaffekjelen. Ha fortsatt ei fin førjulstid :)

  SvarSlett
 5. Gardiner må en ha ja! Får frysninger når jeg kommer inn hos folk som ikke har det....riktig koslig ble det hos deg og fin utsikt ser det ut til at du har også...

  SvarSlett
 6. Kjempelur ide å brodere de hjertene med innmat på duken! Håper du ikke har tenkt å klippe ut de hjertene, men lar dem være på duken?
  Klem fra nord!

  SvarSlett
 7. Nå er det slik at de over her har skrevet akkurat det jeg skulle skrive, så jeg ønsker deg en superfantastisk helg.
  Klem :)

  SvarSlett
 8. Blir nok en flott duk, men det blir nok mye arbeid ja. Skal bli spennende å se den ferdig med tiden.
  Nydelig med hvite gardiner i vinduene i allefall. Og kobber og einer er en flott kombinasjon...

  SvarSlett
 9. Jeg kommer fra et møblert hjem og har også gardiner ;) At kobber er ut må være bare en tids greie, jeg syns det er vakkert og akter ikke å la meg rive med i minimalistperioden ...
  Kanskje det er alderen, vel den som lever får se!!

  SvarSlett
 10. Snille alt-mulig-menneske!
  Jeg har noe til deg på min blogg!
  Klem!

  SvarSlett
 11. Så flott med broderi på stoff! Minner meg litt om besta sin stasduk,damask,der enkelte mønsterfelt var utheva med broderi, akkurat som du har gjort.Den duken var berre brukt til jul, skulle gjerne hatt den til mitt eige festbord.Fortsatt god førjulstid til deg og den søte hunden din.

  SvarSlett
 12. Ja, du har rett. Gardina må man ha. Og dine ble fine, det må jeg virkelig si.
  Jeg hadde tenkt å dra på Kid i går og kjøpe noen billige røde til jul, men der tok jeg feil. De var selvfølgelig utsolgt. Hadde lyst på noe annet i stua til jul, men nå må jeg visst finne på hoe annet, ja. Får gå litt i tenkeboksen....

  SvarSlett
 13. Så fin den blir! Og herlige lette gardiner! Sjøl er vi ganske så gardinløse i vår nyoppussa stue- vi finner ingen gardinstenger som vi liker/ som passer, og det samme med gardiner! Men nå haster det litt, for jeg VIL ha gardiner før jul- og jula har visst 40 sett hjul, så kjapt som den ruller min vei! Væææ!!!!
  Måtte le da jeg leste t-u-r, sånn har vi det her også! Og til og med katta reagerer på det ordet, for han er jo alltid med på t-u-r-e-r han også!!
  Godgod helg, klem fra Elin

  SvarSlett
 14. Så flott det ble med hvite gardiner!
  Jeg er oppe og baker ennå, skal jo feire i morgen...
  Du er hjetelig velkommen til å delta i konkurranse hos meg.
  Ha en vakker søndag Jorid.
  Klem Gry : )

  SvarSlett
 15. Fint med de broderede hjerter, og ja det er rigtigt at små ting kan tage længere tid end de store, så hyggeligt at se dit fine jule pyntede hjem, du må også ha en rigtig god weekend.

  SvarSlett
 16. Ene dagen så er den "lille" saken en skal gjøre, blitt til en kjempesak bare fordi kreativiteten tar helt over. Den andre dagen sørger kreativiteten for at den "store" saken blir løst mye raskere... rart med det der.

  ps. og veldig fin duk, da!

  SvarSlett
 17. Hei igjen og god tirsdag ! Koselig at du stikker innom bloggen min:)

  Er det ikkje merkelig med desse kloke hundane. Du skriv at du måtte stave ordet t-u-r for ellers så spratt han opp. Min Cairn såg opp på meg då eg las t-u-r i innlegget ditt ! Ha ha ! Frikken skal få seg ein laaaaang tur i dag, trur eg....om været tillater det og mor orker :))

  Flotte gardiner, fint med lyst og lett i mørketida !

  ha ein fin dag vidare og takk for du deler kreativiteten din med oss!

  SvarSlett