27 desember 2010

3. juledag: Fin blyant og Marie Lloyd

Merete har hatt adventskalender i bloggen sin.
Hver dag i adventen et innlegg, med en merkelapp. Den 12. desember var jeg innom, leste innlegget og la igjen en kommentar som seg hør og bør.

Gevinsten
Leste litt fort, fikk ikke med meg at man kunne vinne i kalenderen... ikke før
mailen kom fra Merete at jeg hadde vunnet. Noe veldig lite skrev hun, i unnskyldende ordelag. En lapp, en blyant, et viskelær. Blyanten hadde hun dekorert med rødt papir.

Takk for blyanten Merete, ganske riktig er den liten, men mye stort kan komme ut av en blyant. Og med viskelæret kan man angre bort det man har gjort, en bra egenskap.

Merete har dessuten gjort seg umake og limt papir på den vesle blyanten, den ble fin og spesiell.

Marie Lloyd
Lappen med et sitat av Marie Lloyd, ja det er hun på bildet. Liten dame, stor sangstemme. "A little of what you fancy does you good." sa hun, selv om måtehold neppe var hennes sterkeste side.
Alt er som kjent relativt. Uansett: i morgen skal dere få se noe som virkelig er smått og lite.
So long!

2 kommentarer:

  1. Koseleg gevinst, og den var jo mitt i blinken for deg som teiknar så flotte mønster :) Ser du held på med brodering. Eg har brodert pyntehandkle av mønsteret ditt. Vil du sjå det, finn du det på bloggen min. Ha ei fin romjul :)

    SvarSlett
  2. Det var jo en fin gave til deg da:) og så sant det du sier at det kan komme noe stort ut av den :) Flott ku du har dekorert også.
    Ønsker deg en fortsatt fin romjul. Gleder meg til fortsatt å følge med på bloggen din. KLem Merethe

    SvarSlett