02 desember 2010

Julegibort!

Ja, det er nok det det er, og ikke en giveaway.
Vi har da ord selv, og mangler vi noen er det bare å mekke et nytt ikke sant. Eller kanskje det kunne hett gibortelse? Eller giborting? Jeg sier gibort likesågreit, for det er det det er. Julegibort, til og med.

Dukke
I snart to år nå har jeg hatt en treffteller boende i bloggen, og på denne tiden har den talt til nesten 130000. Et enormt tall. Jeg har lampefeber og sceneskrekk hver gang jeg ser på telleren, tenk for et digert publikum jeg har, og tenk på alt våset mitt som dere må se. :(

Men jeg trøster meg med at hvis jeg trekker fra treffene fra foreldrene mine, blir det sikkert ikke flere enn ca 85000 igjen, et tall nesten til å leve med.
For å feire de resterende 85000, har jeg tenkt å gi noen av dere en gave. Og gaven ble ferdig i kveld.

Dukke
En dukke, laget etter innfallsmetoden.
Dere forstår at jeg hadde en plastsitron i naturlig størrelse liggende og slenge, den ble utgangspunktet til dukken og utgjør den runde og gode mageregionen. Selv om hun er hul innvendig og sikkert ganske sur i magen, er hun riktig så trivelig å ha med å gjøre.
Hun ble rund i rumpa og slapp i føttene så derfor kan hun verken sitte eller stå, men fly, det kan hun! Derfor har hun fått et oppheng av streng så hun kan henges opp etter.

Bare kommenter på dette innlegget, så er du med i trekningen om dukken.
Hvis du ikke vet hva du skal skrive, kan du bare fortelle hva du ønsker deg til jul, eller noe i den dur.

Kunstkort
Det blir en råd med trøstegevinster også.
Jeg har lekre kunstkort fra mine egne malerier, du kan lett vinne noen av disse.
Jeg trekker ut noen kort også, i tillegg har jeg et restelager med mange forskjellige motiver jeg kan plukke av.

OG: Dere trenger ikke reklamere for giborten min, bloggen min er nemlig hemmelig og ingen andre enn dere får lese i den.

Ha det fint! Hilsen Muffin
PS trekningen blir sånn ved juletider omtrent.

93 kommentarer:

 1. Er jeg først? :-) Wow... Jeg ønsker meg: en koselig jul:-)
  I samme slengen kan jeg jo si at jeg trives med å titte innom deg innimellom, det er alltid noe morsomt og fint og trivelig å se og lese:-) Derfor er nok jeg blant de 130000 som telleren din har talt:-)
  God advent.

  SvarSlett
 2. Hei på deg!
  Jeg er stadig innom deg. Litt nedtur når du ikke er oppdatert.
  Jeg har ikke blog, men håper jeg kan være med på trekningen likevel.
  Ha en kos tid framover.
  Hilsen Liv.

  SvarSlett
 3. Nydeleg, nudeleg julegjevekk!! ;o) Og eg trur denne sitronen må vere av det mindre sure slaget, for ingenting her såg surt ut, tvert imot :o)

  SvarSlett
 4. Hei!! Det er visst ikke bare jeg som er natteravn!?:-) jeg likte julegiborten!! Jeg vil gjerne være med på trekningen!! Jeg håper at desember skal bli en hyggelig tid fram mot noen fine juledager!! Takk for hyggelig kommentar for bildene mine!! Det er så fint med sol, selvom jeg vet sola er bort i nord......ha en fin dag!! AnneK:-)

  SvarSlett
 5. Næmmen, så herlig dame, da gitt!
  Og de kunstkortene, sikle, sikle.....
  Ha en fin førjulstid...

  SvarSlett
 6. Melder min interesse tvert! Den engelen var bare herlig, slik som alt det andre du tryller fram.

  SvarSlett
 7. Dama var herlig med sin lubne form, så nesten menneskelig ut, og ikke modellaktig, heldigvis!
  Jeg ønsker meg også veldig til jul et kort fra deg med ditt motiv på, så en trøstepremie tiltrekker også! Jeg samler på kunstbilder også, og det hadde vært artig med en "Muffin"!
  Klem!

  SvarSlett
 8. Syns ikke det er noe rart at telleren din fyker i været ;) Er innom så fort jeg ser du oppdaterer, har deg på blogglista mi. Engelen var kjempegod! Vinner jeg ikke, tror jeg at jeg må "herme-lage" en slik. Ha ei fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 9. En festlig dame du hadde laget - ble i godt humør bare av å se henne flyvende der på skjermen .... så klart jeg gjerne vil vœre med i trekningen. Kunstkortene så også veldig kjekke ut ! Venter i spenning.....

  SvarSlett
 10. Jeg er også med å fa din teller opp til 130000. Alltid koselig å lese hva du holder på med :-)

  SvarSlett
 11. For ei trivelig strikka dame! Ho likte æ! ;o)Mayen

  SvarSlett
 12. Julegibort er et flott ord. Det burde vi adoptere. Og neida, jeg skal ikke si til noen at jeg har funnet den superhemmelige bloggen din. ;)
  Ha en flott adventstid.

  SvarSlett
 13. Hejsan
  Du er også med på min blogliste, så jeg følger med fra Danmark i dine kreative, hyggelige projekter.
  Og din nye strikmutter der ikke kan få armene ned af begejstring over din julegibort må gerne bo hos mig :-)

  SvarSlett
 14. Gratulerer med stort besøkstall. Dukken din er kjempesøt. Er helt overbevist om at hun hadde trivdes her hos oss blandt julekos og julemusikk.Ønsker deg en fortsatt fin førjulstid.

  SvarSlett
 15. Gratulerer med så mange besøkende!
  Jeg ser innom her når jeg ser at du oppdateret bloggen din, her finner man så mye koselig. Jeg blir gjerne med på denne julegiborten din. Man kan ikke tru den damen er sur i magen, man blir allt anet en sur av og se på henne. Kjempefin!
  Med noen feriedager nå skal jeg få ordnet litt julekort, kjøpt de siste julegavene og annet smått & godt her hjemme.
  Kos deg videre i adventsiden!

  Pernilla

  SvarSlett
 16. oi en hemmelig julegibort,så koselig :)) Jeg er med! Kjente meg liksom litt igjen i den dama som var rund i rompa og slapp i beina! :)
  -synnøve-

  SvarSlett
 17. Gratulera med så masse besøk! Det er ikkje rart - for her er så fine innlegg å finne. Eg vart for sein med Hanne sin gibort, så no slenger eg meg på med det same her. Blogga forresten eitt av baksteklede-broderia dine i går kveld.

  SvarSlett
 18. Du er bare rå altså. Den dukken var kjempe søt :D Gratulerer med mange besøkende. Det kommer ikke som et sjokk på meg for du har en utrolig koselig blogg. Jeg ønsker deg ei trivelig førjulstid.

  SvarSlett
 19. For en nydelig liten flyvende dame du har lagd, hun er skikkelig bli-gla-i-meg.
  Selvfølgelig er det mange som er innom bloggen din, du er jo så kreativ og har en nydelig forteller-eventyr-spire i deg.
  Prøver stikke innom så ofte jeg kan, selv om jeg ikke alltid legger igjen kommentar. ;) Ha ei fin adventstid.

  SvarSlett
 20. For en nydelig flygende juledukke! Jeg syns ikke du skal være så beskjeden når du forklarer alle besøkstallene ;) Du lager utrolig mye flott og det er mange av oss som gjerne titter innom :)

  SvarSlett
 21. Gratulerer med mange besøk. Har nok vært her noen ganger jeg også.
  Flott at jeg vet om den hemmelige bloggen din og kan skrive her.
  Ha en flott førjuls-tid.
  :)

  SvarSlett
 22. Heisan!

  Jeg står bak en heil del av besøka dine :) Alltid spennende å kikke innom deg. Heller sjelden jeg kommenterer, men jeg blir alltid i godt humør av dine sprell og artige påfunn :) Vil gjerne være med på trekning av en nydelig julegibort.

  SvarSlett
 23. å kor skoselig ;)
  og eg legger ved litt ønske støv ..
  klemma fra monika

  SvarSlett
 24. Så knæsj den dama er, kjempesøt! Tror jeg ønsker meg henne til jul jeg ;) Vil også si at du har en inspirernde og fin blogg, men det vet du nok fra før, takket være den telleren din. Tror mange kan kjenne seg igjen i mye her, det er derfor det er så spennende å lese :)

  SvarSlett
 25. Jeg likte det nye ordet ditt jeg:-)). Er så enig med deg i at vi har fine ord i språket vårt og ikke trenger å bruke utenlandske.
  Jeg ønsker meg en jul uten for mye stress. Jeg er full av juleglede for i jula får jeg være sammen med alle barnebarna mine på en gang. Jeg er heldig og veldig takknemlig for det. Og den strikka dama di er bare lekker og jeg lover at hun skal få det som plommen i egget hvis hun får lov å flytte inn hos meg.

  SvarSlett
 26. Hihi, hun var jo søt da. Og vi har da jammen gode norske ord for det meste. Gibort er bra det! Tenker ofte ikke over alle de engelske uttrykkene som sniker seg inn, merker at etter at Ravelry kom så har det nesten eksplodert.

  Ha en fin torsdag!

  SvarSlett
 27. Hvor storslået, at give bort den fine engel. Ønsker dig rigtig god advents-weekend fra et snedækket Sjælland.

  SvarSlett
 28. Så hyggelig med julegibort! Kortene dine er veldig hyggelige, som alt du tryller fram i bloggen din. Og damen er jo bare supersøt. Hun er jo selve beviset på at man kan være så sur i magen som bare det, og likevel være søt utapå!

  ....Syns ikke det er så rart at du har mange treff på denne hemmelige bloggen jeg...Ha ei fin førjulstid!

  SvarSlett
 29. Førr ei dame du har laget !
  kjempefin.
  Og det er jo ikke uten grunn at du har så mange besøk på bloggen din, det er alltid kjekt å se hva du holder på med, enten det er flotte bilder eller nye strikkevanter. Ha ei fin førjulstid:)

  SvarSlett
 30. Jeg blir så gjerne med på din julegibort :) Liker at du skriver det på norsk :D Her er det bitende kulde så det går mye ved om dagen. :) Det er den beste varmekilden jeg vet om. God helg sånn litt på forskudd. Klem Merethe

  SvarSlett
 31. Er ikke noe rart at du har mange innom :) knallfin blogg. Tøff sitrondame :)

  SvarSlett
 32. Så koselig julegibort. Den "damen" var jo kjempesøt! Det er alltid spennende å titte innom bloggen din, så at du har hatt så mange besøk forundrer meg ikke.
  Hva jeg ønsker meg til jul? Først og fremst mye kos med familien, snille barn har jeg allerede :)

  SvarSlett
 33. Som altid , supersød ting du viser og så vil du give denbort...den vil jeg gerne vinde.

  God uge

  Vilma

  SvarSlett
 34. Ja jeg vil væffal være med. Du vet, jeg har veldig sansen for dukker av alle slag.

  Gratulerer med masser av besøkende. Det er jammen meg ikke dårlig det - med hemmelig blogg og allting. Jeg er virkelig glad for at jeg er en av de få 130.163 som vet om den.

  Ha en super kveld

  SvarSlett
 35. Heisann :-)
  Jeg vil gjerne være med på trekning, er jo innom bloggen din av og til.

  Ha en strålende førjulstid.

  Hilsen Ann-Iren

  SvarSlett
 36. Gratulerer med så mange bloggebesøk! Men det er jo ikke noe rart, så mye flott du viser oss.Og så skriver du med slik snert-alltid til å bli i godt humør av. Selvfølgelig vil jeg gjerne vinne den festlige dukka di eller et av kunstkortene dine.Ja, det ønsker jeg meg til jul:)Skulle jo gjerne kommet meg på ei av kunstutstillingene dine også.Og helst først om morgenen første dagen, på jakt etter det rette bildet til å henge på den tomme plassen over tv-en på veggen i stua.Jeg har sansen for stilen din. Førjulshilsen fra Toril A. PS: Armani,nabomonsen som har bestemt at vi skal være avlastningshjemmet hans,breier seg i stresslessen min og sender en hilsen til den flotte hunden din!

  SvarSlett
 37. Jeg melder meg på gibort'en din. Er ofte innom bloggen din, du viser mye fint og skriver morsomt.
  Til jul ønsker jeg meg skuldre som er laaangt nedfor øran :)

  Hilsen Ann-Kristin L.

  SvarSlett
 38. Gratulerer! Dette blir eg gjerne med på. Eg er jo ein av dei som ofte tittar innom bloggen din. Triveleg dame som eg gjerne skulle vunne, men så har du jo så flotte trøstepremiar og :) Ynskjer deg ei fin førjulstid :)

  SvarSlett
 39. Tallet på bloggen din viser bare at vi er mange som setter pris på den :-))
  Jeg har fått en stor julegave på forskudd nytt hus så hva mer kan man ønske:-)
  Kanskje en pynt til sy rommet:-)
  Ha en fin og kreativ førjuls tid

  SvarSlett
 40. Artig engelog som vanlig en flott blogg!

  SvarSlett
 41. JAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaa jeg vil jo være med!!! Jeg er et ekte muffinsfan- helt fra du kommenterte min nåleputemuffins for mer enn to år siden da jeg var langt nede i kjelleren!

  SvarSlett
 42. Dette vil jeg også gjerne være med på.Men jule englene skal ikke kunne sitte, de skal fly rundt og se til att alle har det bra, nå i førjulstida. og du, den trefftelleren som bor i bloggen din må du snart ta "husleie" av, han har virkelig oversikten. Ha en fin førjulstid.MVH Ruth

  SvarSlett
 43. Hei - lenge siden jeg har vært innom deg(og andre) nå, bloggpause lengre enn lang.

  Jeg kjøpte en gang kattevottemønster hos deg og eg håper snart å kunne få strikket dem:-)

  Da ønsker jeg deg ei fin førjulshelg, vi får nyte denne tida som best vi kan. For det er jo ikke bare mørkt, ikke sant?:-)

  Klem, Spurven

  P.s. Eg vil gjerne være med på trekninga også

  SvarSlett
 44. Kjempegøy å bli invitert med på et slikt gaedryss, så jeg takker og melder meg på. Hva ønsker jeg meg til jul? Jo, tid...følelsen av å ha tid til å kjenne etter hvor godt jeg har det;)og kjenne etter at det er magi i så mye her i livet, også ievangeliet og juelhøytiden!
  Og for alle andre ønsker jeg at de skal kjenne roen og freden og gleden de også!

  SvarSlett
 45. Jeg vil også gjrerne vinne den herlige engelen.

  God helg til deg fra meg.

  Sol

  SvarSlett
 46. Du generösa, tusen tack för att du har julegibort ;)
  Jag är gärna med och tävlar. I julklapp önskar jag mig lite hederlig julefrid. Och önskar dig detsamma!

  SvarSlett
 47. Så lekkert! Og originalt, som vanlig...
  God Jul!

  SvarSlett
 48. Å så søt den var!!! Ikke rart du har høye besøkstall, bloggen din er jo så flott!!

  SvarSlett
 49. Hei!
  Titter ofte innom din inspirerende Verden - du lager så mye fint. Og så kjekt at noen av ideene dine er tilgjengelige for oss andre:I år får tantebarnet mitt kaninvottene dine til jul! Gleder meg veldig til å gi de bort.
  Likte dukken din,jeg også, så jeg krysser fingrene og håper hun kan flytte inn hos meg.
  Hilsen Berit
  P.S Julegibort er et supert ord.

  SvarSlett
 50. Jeg ønsker meg faktisk en av trøstegevinstene dine mer enn dukka, jeg. Selv om dukka var veldig kreativ & søt :-)
  Ellers helt enig i at vi burde bruke norske ord og ikke blande inn engelsk i alt mulig. Fortsatt en kos advent til deg!

  SvarSlett
 51. Alltid artig å kikke innom bloggen din. Du er alltid kreativ og morsom :))

  SvarSlett
 52. Så utrolig fin dukke du har laget!
  Og gratulerer så mye med besøkstallet, skjønner jo godt at det er mange her inne, du lager jo så mye fint. Og de tegningene dine blir man jo så godt humør av :)
  Ha en riktig koselig helg!

  SvarSlett
 53. Hei på deg! Jeg har det perfekte stedet for dukken din hvis ho vil flytt inn til sentrum :) Alltid koselig å lande i bloggen din... Ønsker deg ei hyggelig adventstid! Hilsen Ellen i Bodø

  SvarSlett
 54. For en flott julegibort! Vil gjerne være med på den trekningen.
  Heidi Røkenes

  SvarSlett
 55. Jeg må innrømme at jeg har lastet ned et av dine bilder som bakgrunnsbilde på mobilen. Det er av katten som sitter ved enden av veien og ser opp på huset.

  Medlem av fanklubben skriver her og heier deg videre. Og gjerne litt fler innlegg på bloggen takk. Og hils Jorull:-)

  SvarSlett
 56. Er stor fan av bloggen din og alt det vakre du legger ut. Jeg er ikke noe flink til å kommentere, men jeg er ofte innom og titter om det er kommet noe nytt. Du er virkelig en tusenkunstner på håndarbeidsfronten, for ikke å snakke om de vakre maleriene dine. Jeg ønsker meg bare en rolig og koselig jul med mye tid til lesing og håndarbeid, ja og så familien også da. :) Håper nissemor kommer til meg, og da forblir hun i byen.

  Trine :)

  SvarSlett
 57. Du Muffin, du Muffinn
  du er så grei!
  Tenker på andre,
  og også på meg;)

  Jeg blir så glad hver gang
  jeg ser på din blogging,
  selv om jeg ikke
  har en egen innlogging;)

  God jul til DEG og andre som er innom!

  SvarSlett
 58. Åååå kor æ ønske mæ et av dine kunstkort. Krysse fingran førr at æ vinn en trøstepremie.
  Borgny

  SvarSlett
 59. Så koselig gjort av deg da :) jeg er ofte innom bloggen din, men ikke like flink å legge igjen en hilsen hver gang. Ønsker deg og dine en fin førjulstid.

  SvarSlett
 60. Hei! Kjempesøt engel, men jeg tror nesten et av kortene dine frister ennå mer! ;-)
  Du skriver så godt og underholdende så det er koselig å titte innom! God jul!

  SvarSlett
 61. Så koseleg blogg du har og ein nydeleg engel. Utruleg mykje fint du lagar. Ønskjer deg ei fin adventstid.

  SvarSlett
 62. :) nydelig dukke.... jeg ønsker også å være med på giborten din... har fulgt bloggen din leeenge

  SvarSlett
 63. Hurra! Jeg vil gjerne være med i lotteriet - jeg vil ha en Muffinsdukke! Hvis jeg vinner da...
  Ha en fortsatt fin adventstid!

  SvarSlett
 64. Du kan jo alt,du Muffinmamma! Så fin denne juledama er. Med mammelukker og det hele.
  Jeg følger med i din og noen andre norske blogger fra her jeg bor i Vancouver, Canada. Sånn holder jeg det norske språket gående og blir ofte inspirert av alt det fine håndarbeidet der holder på med der hjemme.
  God Jul
  Bea

  SvarSlett
 65. Jaaaaaa, jeg vil være med!!!! :-)

  Legger meg til som følger også jeg, her må jeg holde meg oppdatert på alt det fine du lager!

  Klem, Rosa

  SvarSlett
 66. Takk for all inspirasjon du gir - å lese bloggen din er ukens netthøydepunkt!
  Du er en ekte kunstner - tusenkunstner - for du kan jo alt - fra fotografering til brodering, via mønsterkomponering.
  Selv nøyer jeg meg med å strikke noe av det du har kreert, samt å lese din underholdende blogg. Stå på der oppe i nord - mange hilsener fra en utflytta nordlænning..

  SvarSlett
 67. kan godt forstå at du har mange besøkede innom side din...Du er jo vår lille kunstner...Og selvfølgelig vil jeg være med på trekningen av julegibort engelen din:)

  HA en flott søndag videre:)

  SvarSlett
 68. Dette er den søteste julegibort dukken jeg noen gang har sett! :) Hun har allerede sjarmert meg i senk, og jeg håper hun har veldig lyst til å ta seg en flytur sørover. :)

  SvarSlett
 69. Jeg fant deg og blir så gledelig med, herlig gibort-dukke!! Og enig med deg, Gibort er et flott navn!!
  Kos deg masse og klem fra meg;)

  SvarSlett
 70. Hei Muffin, gratulere med høyt besøkstall! Og så artig med gibort da, en flott dame du skal forære noen, hun ser så fornøyelig ut.
  Koselige bilder har du også, mye kjekt du holder på med.
  Lenge siden jeg var innom deg, og må nok ha en kikk nedover siden din.
  Ha en fin ny uke

  SvarSlett
 71. Gratulere med så mange besøkende!! :0) Skjønner godt at det er så mange som kommer innom å ser til deg, for du lager så innmari masse flotte ting!! Ha en fortsatt flott adventstid!
  klem fra odin!!

  SvarSlett
 72. Gratulerer så masse !!!!
  Du har en herlig hemmelig blogg !!!!

  Denne trekninga har eg veldig lyst å bli med på og det er flotte vinne-ting !

  Ønsker deg ei fin tid vidare i desember :)

  SvarSlett
 73. Gratulerar till alla besökare på din fina blogg. Jag vill gärna vara med i din julgibort och hoppas på tur.
  Titta in hos mej - jag har också julutlottning.
  Ha en fortsatt skön adventstid.
  Kram Birgitta

  SvarSlett
 74. Gler meg alltid til å kikke innom bloggen din når bloglines-lesaren viser at der er nytt innlegg. Då er du ein av to-tre bloggar som eg brukar å lese til slutt, - for då kjem dei koselege og artige bilda opp i lesaren neste gong eg opnar den :-)
  Ha ein fin advent :-)

  SvarSlett
 75. Jeg tror jeg blitr sånn ca nr. 77 til å kommentere. Klart jeg vil være med,for dukka var superfin og nyordet var kult. Julegibort klang godt syns jeg.

  SvarSlett
 76. Julegibort - ja, det liker vi:) Nydelig var din surmageengen:))

  SvarSlett
 77. Så gøy med julegibort, flott ord! Jeg er sikker på at sitronmagedamen egentlig er kjempeblid, hun kan jo fly! :0)Ha en fin adventstid videre!

  SvarSlett
 78. Når det er en julegibort med en dukke som er rund i rompa og slapp i føttene, må jeg bare delta... det høres jo ut som meg :)

  SvarSlett
 79. Hei!
  Syns du har en koselig blogg, og jeg følger trofast med...
  Helt utrolig at du lager ting som du lodder ut, og jeg vil gjerne være med i trekningen av den koselige jordbær-gibort'en
  Klem ELo

  SvarSlett
 80. Hei Muffin !

  Er det ikke en herlig tid denne adventstiden? Flott lys og lange blåtimer, og mye innekos foran peisen.

  SvarSlett
 81. For en koselig gibort ting i disse giborttider.Desember er en fin måned.
  Ønsker deg ei fin advent.

  SvarSlett
 82. Hei Muffin. Du lager helt utrolig mye fint, og maleriene dine er bare herlige. Er ofte innom for bare å kose meg med å se på hva du maler og for å bli inspirert!
  Ha ei fortreffelig hyggelig advent- og juletid.
  Mvh. Merethe

  SvarSlett
 83. Flott blogg du har og så mange besøkande. Tydleg at du er innspirajon for mange.

  SvarSlett
 84. Har du sittet under et sitron-tre noen gang og kjent duften? Ikke rart at dokka svever, man glemmer sure sitroner. De er forresten ikke så sure om de får modne på treet. Takk for fine strikke-oppskrifter, populære gaver, vanter med motiv. Har ikke blogg selv, men koser meg med å lese andres. Hilsen Inger

  SvarSlett
 85. Jeg slenger meg med, kunne godt tenke meg den søte nissedama. Jeg er en av de 85000 som besøker bloggen med ujevne mellomrom. Ha en fin førjulstid.

  SvarSlett
 86. Kjære Muffin!
  Alt det beste ønskes deg og dine i denne førjulstiden!

  Klem fra Moan :-)

  SvarSlett
 87. Kjære Muffin,jeg vil gjærne være med på trekningen av dine kreative og flotte kort,er ofte innom deg og koser meg like mye hver gang jeg er på besøk og beundrer alt det kreative du driver med!
  Ønsker deg en fortsatt god førjulsuke!!
  Klem fra navnesøster JORID!!

  SvarSlett
 88. Hei:-) Kjempefin blogg du har rett og slett inspirasjon til tusen innpå her:-)

  SvarSlett
 89. Du er en tusenkunstner Jorid. Jeg kan bare strikke.
  Bloggen din er jo og et kunstverk bådei ord, bilder og håndarbeid :-)

  Klem fra Hardine.

  SvarSlett
 90. Oj! Er det trekt allereie kanskje? Vil iallefall vere med om eg ikkje er for sein! :)
  Fin blogg og flotte gevinstar!

  God JUL frå Lønnetunsfrua! :)

  SvarSlett
 91. Vil gjerne være med i trekningen! Venter på at skuffa skal grave fram Jorull! :-)

  SvarSlett